ChairPro вече и в Гърция и Унгария

ChairPro
е специализиран онлайн магазин, предлагащ широка гама от офис столове, столове за бар и заведение, както и голямо разнообразие от градински маси и столове, шезлонги и градински чадъри. След като за повече от година ChairPro успя да натрупа ценен опит и да осъществи множество успешни проекти в България, Румъния и Испания, дойде моментът и за стъпването на нови пазари. Следващите страни, в които ChairPro ще се опита да се наложи като доказан професионалист в столовете, са Гърция и Унгария. Основен акцент в асортимента отново ще бъдат разбира се офис столовете, като клиентите ще могат да избират между утвърдени по-ниско бюджетни марки и висококачествени ергономични столове на доказани европейски производители. И в Гърция и Унгария ChairPro ще приложи доказаните успешни практики, прилагани в България, Румъния и Испания, като изчерпателна презентация на продуктите, разнообразни промоционални кампании, професионално консултиране и непрекъснато разширяване на асортимента.

За да направи избора на подходящия стол лесен и приятен ChairPro предлага различни опции за конфигурация на столовете, така че клиентът да може да избере сам цвета и вида на дамаската, подлакътниците и основата. Освен опциите за конфигурация, много от столовете са презентирани с допълнителни видео материали и инструкции за монтаж и употреба, така че информираността на клиента преди да вземе решението за покупка да е маскимално пълна.

Тъй като основен принцип в политиката на ChairPro е удовлетвореността на клиента, компанията се стреми да изгради мрежа от лоялни и доволни клиенти чрез професионално обслужване и преференциални условия при последващи покупки. Освен множество промоционални оферти, ChairPro предлага на своите клиенти и възможност за бърза и безплатна доставка, различни методи на плащане, както и 14-дневен срок, в който клиентите могат да върнат закупените стоки. А за да докаже на своите клиенти, че те са най-важните, ChairPro организира различни игри и промоционални кампании, както и непрекъснато разширява асортимента си, така че всеки лесно и бързо да получи желания продукт на достъпна цена.