В модерния интериорен дизайн се взима под внимание най-вече това, което вдъхновява, променя и мотивира. Оказва се, че едно от най-важните неща е как нашата работна среда мотивира производителността. Всички ние искаме работно място, което провокира и вдъхновява таланта. ChairPro е в състояние да достави модерни ергономични мебели, които да допълнят интериорното решение и да придадат именно това усещане.

В съвременните офиси все повече се поставя акцент върху съвместната работа. В резултат на това офис мебелите все повече се проектират така, че да предразполагат към сътрудничеството и съвместните действия. Повишената мобилност на технологията вече позволява старата максима "Един човек на бюро" да бъде разчупена – така дори малките офиси могат да  помещават повече хора чрез оригинално разпределяне на пространството. По последни проучвания с увеличаването на подвижността на технологията, ползвана в офисите, може да се постигне до 60% по-ниска нужда от отделни бюра. Навлизат така наречените модулни бюра, които могат да бъдат организирани и подредени в различни интериорни решения и конфигурации.

Aсортиментът на ChairPro e достатъчно богат, за да ви помогне да организирате и да създадете максимално функционална офис среда. Гъвкавите интериорни решения предлагат безброй възможности да обзаведете офиса си. Необходимостта от движение в работното пространство се осъществява чрез осигуряване на разнообразна и иновативна офис среда.  

Представете си, че потенциален клиент на услугите, които предлага вашата компания, се разходи из офиса ви. Как ще се почувства? В идеалния случай ще се чувства добре дошъл и изпълнен с доверие. Всеки работодател иска клиентите му да останат с добро впечатление и да вярват в това, което прави. Работните места имат голяма роля в тези отношения. Може да изглежда несвързано на пръв поглед, но офис мебелите определено могат да влияят на продажбите. Ако даден бизнес партньор е посетил офис с тесни пространства и лоши интериорни решения, той може подсъзнателно да оцени компанията като отстъпваща на друга, взела правилните интериорни решения. Подобна категоризация представлява положителна корелация между едно естетично работно пространство и положителното впечатление, с което един потенциален клиент остава. Как се постига работно място, което прави впечатление? То е комбинация от цвета, естетиката на самите мебели, дизайна на оформлението.

ChairPro предлага цялата гама продукти, която е нужна на един офис да изглежда добре. Първото впечатление идва винаги от посетителските столове. ChairPro предлага над 200 решения в това отношение, дело на водещите производители Dauphin, Antares, Leyform, Nowy Styl. Моделите са изключително разнообразни и могат да се впишат както в класически, така и в нестандартни интериорни решения. Предлага се също много широка гама от директорски, президентски, ергономични и работни столове, канапета, бюра и конферентни офис маси от посочените и други авторитетни производители. Всички артикули се отличават с високо качество, красив дизайн, висока издръжливост, изключително надеждни механизми и голямо разнообразие от дамаски и цветове.