През пролетните и летни месеци какво по-хубаво от това човек да се наслаждава на хубавото време навън – на терасата, в градината или в заведение на открито. И за да бъде идилията пълна, Ви представяме богатия ни асортимент от градински мебели - всички те с уникален дизайн и отлична функционалност. От градински столове, пейки и шезлонги през чадъри, люлки и маси до цялостни градински комплекти – всичко това ще откриете на www.chairpro.bg.

Без значение дали желаете да освежите стоята тераса, градина, лятна вила, заведение или басейн, при нас ще откриете богата колекция от градински мебели с различен дизайн и разнообразие от цветове, които да паснат на всеки вкус.

За нас е от изключителна важност градинските мебели да бъдат издръжливи на външни влияния, затова и всички наши продукти са изработени от висококачествени материали, които ги правят изключително устойчиви на атмосферни условия като дъжд, влага, мъгла, слънце, дори и сняг. Заедно с това поддръжката им е много лесна – периодично почистване с влажна кърпа не само ще придаде приятен външен вид на чисто нови мебели, но и ще удължи живота им, за да можете да им се наслаждавате и следващото лято.

Ако имате нужда от градински столове, заповядайте в едноименната секция “Градински столове”, там ще откриете най-различни по стил и цветове столове, които са изработени както от метал, пластмаса, така и от изкуствен ратан или текстил. Най-често рамката е от метална тръбна конструкция или от пластмаса, подсилена със стъклени нишки за по-голяма устойчивост.

Следващата Ви спирка по пътя към обзавеждането на Вашия летен рай на открито са градинските маси. Кръгли, квадратни или правоъгълни, в разнообразие от цветове и материали, високи или ниски, масите, които ще откриете в ChairPro, ще бъдат перфектното допълнение към вече избраните от Вас столове.

Не забравяйте, че ще имате нужда и от градински чадър, който да Ви носи прохлада в горещите летни дни. От 2 до 3 м ширина, прав или с чупещо се рамо, разгледайте и изберете модела, който ще пасне идеално на Вашата градина.

В ChairPro ще откриете още различни модели шезлонги и градински люлки. За часовете на пълна почивка сме се погрижили с пълна гама не само красиви, но и функционални шезлонги и люлки. Изключително удобните ни и приятни шезлонги ще Ви накарат да замечтаете за морски бриз и шум на вълни. А какво по-хубаво от това да се откъснете за миг от скучното ежедневие. Някои от тях са снабдени с колелца за по-лесно предвижване, докато други са или сгъваеми, или могат да се стифират.

Люлките от друга страна са подходящи както да ги използвате сами, така и в компания, затова предлагаме едноместни и двуместни люлки. Подходящи са и за градината, и за заведението Ви, особено едноместните с шикозния дизайн и меки възглавници, които имат.

Ако нямате много време или просто търсите цялостни решения, разгледайте нашите градински комплекти. Там ще откриете семпли и изчистени, както и много дизайнерски сетове от по няколко стола, фотьойли или диван в комплект с маса. При някои се среща и вграден чадър.

Дори да нямате широко пространство, което да обзаведете, помечтайте на воля и развихрете въображението си. Дори преобразената малка тераса ще Ви накара да се чувствате щастливи в топлите пролетни и летни дни.