Знаем, че изборът на стол може да бъде доста труден, особено когато на човек му е омръзнало от болката в кръста и врата и е решил, че е време да замени стандартния си офис стол с нещо по-добро за себе си и своето здраве.

Тогава човек започва едно проучване и издирване на правилния стол за него, което най-често стартира онлайн.

И понеже в ChairPro се стараем да сме максимално полезни на нашите клиенти, наскоро добавихме нова функционалност, която може би вече сте видели. Това е т.нар. визуализиране на механизмите на движение на нашите офис столове.

 

 

Например при ергономичния директорски стол INTRATA M – 22 движенията на различните елементи на стола могат да се видят при клик върху таба Механизми под снимката на продукта, а именно:

Газов амортисьор (Gas lift) - осигурява регулирането на височината на стола.

Плъзгане на седалката (Seat sliding) - изразява се в хоризонтално движение на седалката, което осигурява подходящото отстояние между таза и гръба

Асинхронно наклоняване на седалка и облегалка с фиксиране в определена позиция (Asynchronous tilt seat and back with a lock)

   

Промяна на височината на подлакътниците (Armrest upward)

Регулиране височината на лумбалната опора (Lumbar support height)

Регулиране на височината  на подглавника (Neckrest adjustble height) - осигурява подходящото ниво на подглавника, в зависимост от височината на седящия

 

Почти всички офис столове в ChairPro имат вече добавени механизми, които се надяваме да ви помогнат да добиете по-ясна представа не само как изглеждат, но и как се движат. Като допълнение, част от столовете ни имат и видеа, които още по-точно показват фунцкионалностите им.

За по-добър изглед на всички механизми, можете да посетите специалната ни страница тук.

Разбира се, за всякакви въпроси и съвети, можете да се обърнете към нас. Ние сме на разположение от понеделник до петък от 9:00 до 18:30 на телефон 0700 10 750, в чата ни, на имейл: info@chairpro.bg, както и на място в нашия шоурум, където можете да тествате част от нашите ергономични столове. Заповядайте в гр. София, бул. Цариградско шосе 139, ет. 4.