С все по-голямото навлизане на технологиите и интернет настъпиха и големи промени в търговията. Определено може да се каже, че електронната търговия промени коренно облика на целия сектор. Търговците започнаха да общуват с потребителите чрез Facebook, Twitter, Youtube, Google+ и различни приложения за мобилни телефони. Когато разполагате с онлайн магазин с огромен асортимент, комбиниран с шоурум, това наистина променя нещата.

Потребителите могат да отидат в един магазин и да пробват нещо. След това, ако искат да го поръчат например в друг цвят, могат да поръчат в онлайн магазина и да заявят поръчката да бъде доставена в техния дом. Вместо просто да съществуват успоредно, без да си взаимодействат, пазаруването в стандартните и онлайн магазините ще започнат да работят в симбиоза в много по-голяма степен.

ChairPro разполага и с двете и вече е постигнало тази симбиоза. Клиентите могат да разглеждат детайлно продуктите както онлайн, така и на живо.  Eлектронният магазин действа в България, Гърция и Унгария. Предлага се наистина широка гама столове - директорски, посетителски, работни, детски, градински, ергономични, специализирани, бар столове, за трапезария. Предлагат се също канапета, конферентни маси, шезлонги, чадъри. Това прави асортимента на ChairPro подходящ за всяко интериорно или екстериорно решение. Независимо от вида и нуждите на вашия бизнес или личен вкус има голяма вероятност да намерите най-доброто решение за вас в ChairPro. Не е случаен слоганът на компанията „Професионалисти в столовете“. Сред предлагания асортимент наистина могат да бъдат намерени професионални решения за всеки интериорен проект, вкус и нужда. Предлаганите продукти са на водещи производители в областта - германските Dauphin и Topstar, полският Nowy Styl, американският производител Humanscale, италианският Leyform и чешкият Аntares. Предлаганите решения покриват от най-ниския до най-високия ценови клас. За да се гарантира високото качество на продуктите, които се предлагат, се работи само с утвърдени производители, доказали своите качества не само в Европа, но и в целия свят.

Широкият натрупан опит на ChairPro с различни решения за интериорен дизайн от търговски обекти през всевъзможните вкусове на частни клиенти до болнични заведения ги прави наистина „Професионалисти в столовете“. Предлагат се  различни варианти, от корпоративни офис решения през мебели за детската стая и градината до столове за спешни случаи за болнични заведения.

Промененият до неузнаваемост пазар на труда в наши дни, в който масовото пътуване до работата и обратно, рутината от 9 до 18 ч., постепенно отстъпват път на смел нов свят, където хората работят в подходящи за тях часове, поражда нужда и от нестандартни и различни интериорни решения. ChairPro са в състояние да дадат именно такива.