Съкратете времето, необходимо за организиране на специални събития, бюфети, сватбени тържества и други кетъринг мероприятия с нашата селекция от кетъринг столове и маси!

Предлагаме сгъваеми столове за вътрешна и външна употреба, като те са идеални за конферентни зали, социални събирания, коктейли, сватби на открито, градински партита, училища и други кетъринг събития! Най-хубавото е, тези столове се сгъват до компактни размери, могат да се стифират и закачат на стена без много усилия, което ги прави изключително практични и удобни за съхранение.

Изработени от изключително здрав метал, столовете ни са стабилни и издръжливи. А като допълнение седалката и облегалката от полиетилен ги правят много лесни за поддръжка и устойчиви на всякакви външни атмосферни условия.

Леки и практични, столовете ни за кетъринг са от съществено значение не само за добрия изглед на Вашето събитие, но и най-вече за комфорта на Вашите гости.

За организирането на едно събитие, освен от столове, ще имате нужда и от кетъринг маси.

Нашите сгъваеми маси се предлагат в разнообразие от дизайни и размери, за да паснат на всеки интериор или екстериор. Кръгли, квадратни, триъгълни или правоъгълни, те Ви дават свободата да осъществите желаната организация за Вашето събитие.

Подобно на столовете, и кетъринг масите са изработени от много здрав метал в комбинация с плотове от полиетилен, което ги прави не само добре изглеждащи дори след няколко години употреба, но и стабилни и надеждни за всяко следващо събитие, което Ви предстои. Неслучайно някои от моделите ни маси и столове се предлагат с 5 или 10-годишна гаранция.

С цени от 23,90 лв с ДДС и безплатна доставка за цялата страна при поръчки над 50 лв, разгледайте и обновете Вашите мебели за кетъринг още сега.