Офис столовете на Herman Miller са известни като едни от най-добрите в бранша. Безброй часове на научни изследвания върху начина, по който хората работят, са превърнали Herman Miller в лидер в сегмента с офис столове и цялостното обзавеждане на работното място. Тези столове са проектирани с мисъл за тяхната функционалност, ергономичност и здравето на човека. Някои от нас прекарват по-голямата част от работната седмица, седейки на бюро, което прави добре проектирания стол много важна част от нашия работен ден.

Столовете на Herman Miller са проектирани да отговорят на ежедневните Ви нужди. Те са предназначени “да се движат, както Вие се движите", да паснат на Вашия гръбнак, като същевременно Ви осигуряват нужната подкрепа и Ви помагат да седите в най-правилната поза. Технологията PostureFit, разработена от Herman Miller, стабилизира основата на гръбначния стълб и насърчава по-добрата стойка. Плавното облягане позволява на стола да се движи в синхрон с основните точки на тялото Ви, като предоставя подкрепа през целия ден. Задълбочени изследвания на компанията показат, че някои хора променят позата си до 53 пъти на всеки час, което е и причината Herman Miller да проектира всеки стол с динамични материали по повърхността на стола, които се адаптират и позволяват свободно движение.

Едни от най-популярните столове на Herman Miller са:

Aeron®

Ергономичният стол Aeron се превърна в един от най-добре познатите икони на дизайна. Всеки материал и всеки механизъм е напредък в областта на науката и ергономията. Aeron е първият офис стол, който заменя плата и пяната с иновативната мрежеста материя Pellicle. Това позволява на Aeron да разпределя равномерно тежестта на тялото Ви и по този начин елиминира напрежението и отделянето на топлина. Вижте повече за Aeron тук.

 

Mirra® 2

Столът Mirra® 2 е с изчистен и запомнящ се дизайн, много лек и напълно в синхрон с тялото Ви. Хармоничният Tilt механизъм Ви осигурява баланс при облягане, докато специалната материя на седалката AireWeave се оформя спрямо тялото Ви, като поддържа здравината и добрата си формата дори с течение на времето. Mirra се радва също и на технологията PostureFit, както и всички материали тук позволяват постоянно движение на въздуха през целия ден.

 

Sayl®

Моделът Sayl®, въпреки че е проектиран с по-малко части и по-малко материал, постига здравословен баланс между подкрепата, която оказва на гърба Ви и свободното движение, което осигурява благодарение на 3D интелигентната си облегалка. Еластомерните снопове се различават по дебелина и стегнатост, което, заедно с технологията PostureFit, осигуряват по-голяма подкрепа и свободен диапазон на движение.


Setu®

Столът Setu®, разполага с иновационен материал, който придава на стола уникална комбинация от гъвкавост и здравина. Tова е т.нар. кинетичен гръбнак, който използва два вида полипропилен за контрол на съпротивлението и за поддържане на тялото Ви, без какъвто и да е механизъм за накланяне. Уникалната мрежова дамаска Lyrics 2, която обхваща седалката и облегалката, следва контурите на тялото Ви и го аерира по естествен път.

 

Не само, че тези столове подобряват Вашето здраве и благосъстояние, но също така насърчават благосъстоянието на околната среда. Всички работни столове на Herman Miller са екологично проектирани за устойчиво развитие, създадени са с цел да са издръжливи и качествени. Може да се каже, че всички Herman Miller продукти са проектирани така, че да са буквално вечни. Всички те са с гаранция от 12 години. Изборът на ергономичен стол Herman Miller не е просто покупка, това е инвестиция във Вашето здраве, работа и околната среда.