Първият въртящ се детски стол, който можете да оцветите!

Със серията SWAP S´COOL (SWAP SCHOOL) от Topstar се появи за първи път един наистина революционен продукт на пазара на детски столове. Моделът се предлага с анимиран калъф, така че децата да могат да развихрят креативността си в оцветяването на анимацията. 

Можете да избирате измежду пет различни мотива: фея, конче, бухал, полицейска кола и футболист. В комплекта на всеки стол са включени специални химикалки за оцветяване на дамаската. А примери за това как децата да оцветят анимацията са отпечатани върху опаковката. Разбира се, за щастие на родителите, калъфът се сваля лесно и може да се пере и глади.

Дамаската на седалката съвпада цветово с анимацията, а тапицерията на облегалката под цветния калъф винаги е изработена от черен плат.

Сигурно ще попитате какво следва, ако картинката не ви харесва повече? Няма проблем! Просто махнете калъфа с анимацията и използвайте стола с черната си тапицирана облегалка.

Колкото до функционалностите на SWAP S´COOL, можете да регулирате височината на седалката, така че да отговаря на височината на Вашето дете. Също така можете да регулирате наклона, дълбочината и височината на облегалката. За поддържане на добра стойка на детето ще се погрижи вградената лумбална опора, която също може да се настройва във височина. Друга интересна характеристика на стола е материята на седалката, която е High-Tec 3D меш материя, изключително здрава и устойчива на замърсяване. Както всички Topstar столове, така и този е сертифициран от LGA- Нюрнберг, Германия и носи знака GS в съответствие с всички изисквания за сигурност.

SWAP S'COOL е уникален детски стол, който расте заедно с Вашето дете и се адаптира към неговите и Вашите нужди.

Вижте всички столове от серията SWAP S'COOL тук