Leyform

Leyform е италианска компания, производител на висококачествени офис столове. Компанията се стреми да разработва продукти, които отговарят на високите стандарти за ергономия, като за целта се провеждат множество изследвания и проучвания, така че крайният продукт за клиента да е максимално комфортен и същевременно с красив дизайн.

Компанията Leyform започва дейността си през 1970 г., като с течение на времето се разраства. Още от самото начало политиката на Leyform е насочена към дистрибутиране на продуктите извън Италия. Приблизително 90% от продукцията (крайни продукти и седалкови компоненти готови за сглобяване) се продава в чужбина, като основни пазари за Leyform са страни от Европейския Съюз, Северна Америка и Близкия Изток.

За да отговорят на високите изисквания на потребителите от Leyform залагат на подобряването на техническите и ергономичните характеристики на столовете, като по този начин ги превръщат в оптимално решение за офиса.

С цел да се гарантира надеждността и устойчивостта на столовете, те се подлагат на множество тестове в лабораторни условия, така че да отговарят на международните стандарти:
- UNI - EN 1335 - Европа;
- DIN - Германия;
- ANSI/BIFMA - САЩ;

Столовете на Leyform разполагат още със следните сертификати:
• LGA , Landesgewerbeanstalt Bayern, Нюрнберг - Институт за контрол на качеството на мебелната индустрия.

• CATAS, Centro Regionale на l'Assistenza Tecnica (Регионален център за техническа помощ) сертификат за фирми, произвеждащи столове и мебели, признат от Министерството за Научни изследвания в Италия.

• Istituto di Medicina del Lavoro "Clinica Luigi Devoto" dell'Università di Milano (Институт за "Трудова медицина" "Clinica Luigi Devoto“ в Милано)


• Quality System Certification ISO 9001: Отговаря на системата за управление на качеството при процеса на производство UNI EN ISO 9001:2008.


• Environmental System Certification: Сертификат за прилагане на система за управление на околната среда UNI EN ISO 14001:2004.

• BS 5459-2:2000 тест 24/24h: Стандартен тест на столове подходящи за 24-часова употреба и за хора с тегло до 150 кг.Пълния списък със сертификати на продуктите на Leyform можете да видите тук.

Освен за подобряването на техническите характеристики, Leyform отделя и подобаващо внимание на детайлите и дизайна на своите офис столове. Това е и причината Leyform да придобива все по-голяма популярност сред клиентите и да печели тяхното доверие.


ДамаскиПродуктите на Leyform се предлагат в следните дамаски:

Дамаска Тревира:

Еко кожа:

Естествена кожа:

Естествена + еко кожа:


Механизми


За своите столове Leyform използва само висококачествени механизми. Ето кои са те:

Центриран Tilt механизъм
Центриран Tilt механизъм с опция за заключване в основна позиция. Регулиране на силата на люлеене.Центриран Tilt механизъм Регулиране на височината на седалката чрез газов амортисьор.Синхронен механизъм SLITTA+ UP&DOWN
Синхронен механизъм с възможност за заключване в 4 различни позиции. Синхронен механизъм SLITTA+ UP&DOWN Функция Анти-шок на облегалката за плавно връщане в изходна позиция. Регулиране на височината на седалката чрез газов амортисьор. Регулираща се в дълбочина седалка с 6 позиции на заключване. Регулиране на височината на облегалката с възможност за заключване в различни позиции.Нецентриран синхронен механизъм SLITTA+ UP&DOWN
Нецентриран синхронен механизъм с възможност за заключване в 5 различни позиции. Нецентриран синхронен механизъм SLITTA+ UP&DOWN Функция Анти-шок на облегалката за плавно връщане в изходна позиция. Регулиране на силата на люлеене.Регулиране на височината на седалката чрез газов амортисьор. Регулираща се в дълбочина седалка с 6 позиции на заключване. Регулиране на височината на облегалката с възможност за заключване в различни позиции.Синхронен механизъм SLITTA+ UP&DOWN+ FORWARD
Синхронен механизъм с 11 позиции на заключване. Функция Анти-шок на Синхронен механизъм SLITTA+ UP&DOWN+ FORWARD облегалката за плавно връщане в изходна позиция. Регулиране на силата на люлеене.Регулираща се в дълбочина седалка с 4 позиции на заключване. Регулиране на наклона на седалката (0° и 4°). Регулиране на височината на седалката чрез газов амортисьор.Синхронен механизъм UP&DOWN
Синхронен механизъм с 4 позиции на заключване. Функция Анти-шок на Синхронен механизъм UP&DOWN облегалката за плавно връщане в изходна позиция. Регулиране на силата на люлеене. Регулиране на височината на седалката чрез газов амортисьор.Tilt 400
Нецентриран Tilt механизъм, с възможност за заключване в 7 различни позиции. Tilt 400 Функция Анти-шок на облегалката за плавно връщане в изходна позиция. Регулиране на силата на люлеене.Регулиране на височината на седалката чрез газов амортисьор.Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"