Проектиране и интериорен дизайн на офиси
Проектиране и интериорен дизайн
 

ChairPro вече предлага на своите клиенти нов вид услуга - изготвяне на интериорни проекти на офиси, жилища, хотели, магазини, заведения и др.

Нашата идея е да Ви предоставим не само разнообразие от столове, но и цялостни решения за интериорно проектиране.

Предлагаме Ви:

  1.  Максимално реалистични 3D визуализации и компютърна анимация на интериор и екстериор.
  2.  Жилищно интериорно проектиране или т. нар. вътрешен дизайн на жилища - апартаменти, къщи, мезонети, студиа, вили, и др.
  3.  Интериорен дизайн на обществени помещения - офиси, хотели, заседателни зали, фоайета, ресторанти, клубове, барове, кино и театрални зали, библиотеки, училища, детски градини.
  4.  Интериорен и екстериорен дизайн на търговски обекти и площи – магазини, търговски центрове, молове.
  5.  Изпълнение на проектираните интериорни и екстериорни проекти
  6.  Консултации за интериорен дизайн и архитектурно проектиране.

 

Интериорният дизайн е процес на решаване на естетическите и практически нужди на хората в затворени помещения, които са предназначени за живеене, работа или забавление.

Затова основната идея, която стои зад интериорното проектиране е да повиши качеството на живот на хората в обкръжаващата ги среда, което е резултат от пълноценното разпределение на наличното пространство, използването на качествени материали и ергономични мебели. Повишавайки качеството ни на живот ние неминуемо повишаваме и нашата продуктивност, чувство за комфорт, дори здравето и сигурността ни в една работна или домашна обстановка.

Интериорен дизайн на жилища

В последно време все по-голям брой хора работят по цял ден подложени на стрес. Затова работното място трябва да предлага оптимални условия за безопасен и продуктивен труд, а домът да е място, създаващо комфорт, уют и отмора от напрегнатото ежедневие. Всичко това, разбира се, диктува и посоката на интериорния дизайн. 

Ние в ChairPro ще Ви предложим безброй свежи идеи, допълвайки Вашите собствени, за да достигнем заедно до най-оптималните за Вас интериорни решения. Нашата основна цел е посредством интериорния дизайн да развиваме асортимента си в такова направление, при което да получите уникално изпълнение не само откъм дизайн, но и откъм ергономични и дизайнерски столове за Вашия дом или офис.  

За повече информация и за конкретни запитвания за интериорен дизайн, можете да се свържете с нас на посочените имейл и телефон в страница За контакти.

 

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"