За нас

ChairPro е онлайн лидерът на българския пазар на изделия за сядане. Марката въплъщава нашия дългогодишен опит и познания в областта на най-иновативните тенденции в обзавеждането на работното и публично пространство.

Нашата мисия е да създадем оптималното решение за Вашата работна среда, в което за нас главно място заемат здравето и производителността, съчетани с най-модерния и неповторим дизайн.

Преследвайки тази цел и в усилията ни да запознаем възможно най-широка аудитория с най-добрите постижения в областта на ергономията, приложими във всяка среда, създадохме ChairPro електронен магазин и Ергономичен Център.

В уебсайтът ни www.chairpro.bg можете да намерите изчерпателна информация на различни теми, свързани с подготовката на работното Ви място за най-голяма продуктивност и комфорт, както и директно да се свържете с нас, за да получите професионална консултация.

Ергономичният Център на ChairPro, удобно разположен на адрес гр. София, бул. „Цариградско шосе“ 149, е мястото, където ще Ви демонстрираме едни от най- доказаните в световен мащаб ергономични столове и цялостни решения за обзавеждане. На чаша ароматно кафе ще получите индивидуална препоръка за оптималния за Вас избор на столове и мебели. Вярваме, че заедно можем да намерим точния баланс между елегантност и функционалност за хармонична, удобна и здравословна среда, която да подобри производителността, ефективността и качеството на труда в условията на съвременния заседнал начин на живот.

Нашият уебсайт www.chairpro.design е мястото, където ще получите вдъхновение и множество идеи за дизайн и цялостно обзавеждане на Вашето пространство и превръщането му в индивидуално и неповторимо. Имаме удоволствието да Ви запознаем с множество проекти за обзавеждане, изпълнени в сътрудничество с водещи световни компании.

Портфейлът на ChairPro от марки и производители е обширен и разнообразен. Гордеем се да предложим изделията на изтъкнати имена в мебелната индустрия - Dauphin Human Design Group (Германия), Assmann (Германия), Topstar (Германия), Leyform (Италия), Antares (Чехия), Prowork (Чехия), LD Seating (Чехия), Nowy Styl (Полша), BN Office (Полша), Humanscale (САЩ), Okamura (Япония), HAG (Норвегия) и др. Начинът ни на работа е гъвкав и напълно подчинен на стремежа на нашите клиенти към индивидуалност, изразяваща се в цялостно персонализиране на избраните от тях продукти.

Доверете ни се заедно да създадем Вашата зона на комфорт!

 

 

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"