Ергономичен офис стол Ergo Joy – сив

Време за доставка: Няма наличност
Продуктът се доставя безплатно!
Оценка:
1 089,00 лв.
с ДДС

Описание на продукта

• Ергономичен офис стол с облегалка и седалка в мрежа.
• Уникален и иновативен механизъм, който позволява да регулирате височината на стола и наклона на облегалката чрез бутони, внедрени в подлакътниците. Това премахва нуждата от навеждане за да се регулира стола.
• Възможност за промяна на височината на облегалката в 4 позиции с общо до 40 мм ход (590-630 мм)
• Възможност за промяна на дълбочината на седалката (+/- 4см) .
• Изключително регулируем подглавник - можете да променяте неговата височина, наклон, както и дълбочина.
• Силата на натиск на облегалката може да се регулира посредством манивела.
• Лумбална опора, регулираща се във височина.
• Регулируеми във височина и ъгъл по хоризонтала подлакътници.
• Алуминиева 5-лъчева кръстачка.
• Колелца с диаметър 65 мм подходящи за всички видове настилки.
• Цвят на мрежата - сива.
• Максимално натоварване до 150 кг.
• Гаранция: 5 години

Обща информация

Ергономичният стол ERGO JOY е добро решение, ако прекарвате повече от 8 часа на ден в седнало положение. Столът е снабден с иновативен механизъм, благодарение на който може да регулирате височината на седалката и наклона на облегалката чрез бутони. За по-голямо удобство и улеснение на потребителя, те са внедрени в подлакътниците. Това премахва нуждата от излишни и неудобни движения с цел да се регулира стола. Подлакътниците могат да се движат във височина и по хоризонтала.

Силата на натиск на облегалката може да се настройва посредством манивела. Столът ERGO JOY разполага с възможност за промяна на височината на облегалката в 4 позиции с общо до 40 мм ход (590-630 мм). Има и настройка за промяна на дълбочината на седалката от +/- 4см.

За разлика от други ергономични столове от този клас, ERGO JOY разполага и с подглавник, който се регулира във височина и дълбочина. Неговият наклон също може да бъде настройван.

За по-добра стабилност в кръста и за изправена стойка, ергономичният стол ERGO JOY е снабден с лумбална опора, която може да се регулира във височина.

Здравината и стабилността на ергономичния стол е гарантирана от алуминиева 5-лъчева кръстачка. Тя издържа на натоварване до 150 кг, за разлика от други модели ергономични столове, които могат да поемат до 120 кг тежест.

Удобството при този модел ергономичен стол е свързано и с колелцата, които са универсални и подходящи за всички видове настилки. Техният диаметър е с големина от 65 мм.

Облегалката и седалката на стола са тапицирани с мрежеста материя. Тя предпазва от изпотяване и запарване, които са често срещани неудобства по време на продължителна работа.

Дизайнът и конструкцията на ERGO JOY следват извивките на гръбначния стълб, на кръста, на главата и извивката на коленете, което го превръща в модел с ергономични приоритети, максимално щадящи здравето и комфорта на седящия.

Столът се предлага с много добро съотношение между цена и качество, за които говори и гаранцията от 5 години.
Характеристики на продукта
Артикулен номер104432
Страна на производствоКитай
ЦвятСив
Време на работадо 8 часа
МатериалМеш
ПодглавникРегулируем
Височина облегалкаВисока
Височина на облегалката (мм)590-630
Материал облегалкаМрежа
Височина на седалката (мм)460-540
Ширина на седалката (мм)490
Дълбочина на седалката (мм)490-530
Материал седалкаМрежа
Armrests typeРегулируеми
Лумбална опораДа
ОсноваАлуминиева
Цялостна ширина (мм)700
Цялостна дълбочина (мм)700
Цялостна височина (мм)1120-1270
Максимално натоварване150 кг
Гаранция5 години
Време за доставкаНяма наличност
Механизъм--
Можете да разгледате и следните продукти:
003XC1.04339.0514KT

Напишете своето мнение

Как ще оцените този продукт?

  • %
  • %
  • %
  • %
  • %

Коментари за продукта
Неделчо Христов
(Публикувано на 29 април 2020 г.)
Използвам стола от 1 месец и се представя перфектно. Намирам го за много комфортен и стабилен. Нагажда се добре към тялото ми - висок съм 191см и тежа около 110кг. Мрежата е стабилна и много приятна на допир, не запарва, добре обгръща. Седя над 8ч дневно на този стол, не скърца и не издава звуци при люлеене назад. Пристигна в голям кашон и полу-сглобен. Отне ми 30мин да го разопаковам, сглобя и наглася към моите желания. Конструкцията му изглежда стабилна и надеждна. Доволни сме от избора!
Намирате ли това мнение за полезно? 
(2 от 2 гласували)
Веселин Гаврилов
(Публикувано на 20 август 2019 г.)
Искам първо да благодаря на екипът ви, и по специално на Петя. С нея пробвахме цяла гама столове и изборът се сведе до 2-3 броя.

Столът е чудесен.. Има само един недостатък (за мен), който ми убегна при пробата: а именно няма движение напред и назад на подлакътниците. Но вече свикнах.

Другият недостатък (ако може изобщо да се нарече така) е свързан с куриерската фирма (OK Транс мисля че се казваше), която ChairPro използват. Абсолютно незаинтересован служител, който не цени времето на клиентите (в случая и мен и ChairPro).

Случаят е следния: ChairPro от мое име са помолили транспортната фирма да звънне час по-рано за да мога да осигуря прием за доставката. След като ми звънна тел. служителя ме попита дали съм на адреса. Казах му че не съм, но ще се постарая да бъда след около 20-30 мин. След 25 мин. бях на адреса. Звъннах му и той каза че отишъл на друг адрес, за да не си губел времето и щял да дойде след още 20-30 мин. Аз го попитах защо не е звъннал около час по-рано, каквато е инструкцията му и защо не каза че ще ходи на друг адрес. Отговорът му беше, че нито ChairPro нито аз нямало да му казват как да си върши работата. А в крайна сметка нали точно Chair Pro и отчасти аз (като техен клиент) му плащаме заплатата за "услугата".

Съветът ми към ChairPro е да сменят куриерската фирма, защото съм на мнение, че некадърниците (особено в сферата на услугите) не бива да оцеляват и трябва да бъдат смазвани от конкуренцията за да са доволни всички.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(5 от 5 гласували)
Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00 Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"