Ергономичен офис стол ChairPro 1000 HL - черен

Време за доставка: На склад
Продуктът се доставя безплатно!
Оценка:
659,00 лв.
с ДДС
3 години гаранция

Описание на продукта

• Ергономичен офис стол с регулираща се във височина облегалка в мрежа, черен цвят
• Регулираща се във височина лумбална опора
• 4D подлакътник с височинно и дълбочинно регулиране, а така също и настройка на ъгъл на пада
• Механизъм със заключване в избрана позиция на наклона на облегалката
• Регулируем на височина подглавник
• Удобна голяма седалка, тапицирана в дамаска.
• Регулируема на дълбочина седалка (+/- 5 cm)
• Настройка на обратен наклон на седалката
• Плавно регулиране на височината на седалката посредством газов амортисьор
• Полирана алуминиева 5-лъчева кръстачка
• 60 мм колелца, подходящи за меки настилки - мокети, килим и др.
• Максимално натоварване до 120 kg.
• Гаранция – 3 годиниПълна инструкция (PDF) за настройването на стола и за работата на неговите компоненти, можете да разгледате тук

Обща информация

Ергономичният стол ChairPro 1000 HL предлага много добро съотношение между цена, качество и функции. Богатият му набор от настройки поставя модела на високо конкурентно ниво в сегмента на ергономичните столове. Той е предназначен за хора, които прекарват работния си ден изцяло или почти в седнало положение.

За разлика от други модели в същия клас, ергономичният стол ChairPro 1000 HL предлага допълнителна ергономична функция, а именно - съобразен с максималното удобство за врата и главата подглавник. Той е изработен от стабилна висококачествена пластмасова рамка с мрежеста тапицерия, която е сертифицирана за износоустойчивост. Подглавникът може да се регулира във височина за избор на най-удобна поза, при която се постига отпускане на вратните мускули и намаляване на напрежението при главата.

За разлика от по-ниския клас ергономични столове, ChairPro 1000 HL е снабден с 4D подлакътници. Те са изработени от здрави пластмасови профили, които могат да се променят във височина и дълбочина, както и да се настройват с различен ъгъл благодарение на здрав метален механизъм.

Облегалката на стола ChairPro 1000 HL следва извивката на гръбначния стълб. Конструкцията позволява максимално естествена изправена поза в седнало положение, без излишно натоварване на гърба. Функцията за настройване на ъгъла на облегалката и заключването ѝ в най-комфортната позиция, способства движението на торса в наклон назад, с което се избягва напрежението в прешлените на гръбначния стълб. Облегалката е изработена от здрава дишаща материя, която противодейства на изпотяването и запарването.

Оптималната поза на кръста в седнало положение е подсигурена в модела ChairPro 1000 HL от подвижна лумбална опора, която може да се регулира във височина.

Седалката на ергономичния стол е от полиуретан с висока плътност. За още по-голям комфорт по време на седене, тя е снабдена и с функция за настройка на наклона.

Газовият амортисьор на стола ChairPro 1000 HL е тестван за натоварване и издържа на тежест до 120 кг. Полираната алуминиева 5-лъчева кръстачка осигурява още по-голяма здравина и маневреност на стола. ChairPro 1000 HL е снабден с двойни 60-милиметрови колелца, проектирани за меки подови повърхности, като мокети и килими, които позволяват лесно придвижване.

Дизайнът на стола е елегантен и конструиран така, че да подпомага максимално ергономичните функции.

Съвкупността от горепосочените параметри прави модела ChairPro 1000 HL предпочитан избор за съвременната офис среда.


Характеристики на продукта
Артикулен номер105004
Страна на производствоКитай
ЦвятЧерен
Време на работадо 8 часа
МатериалМеш + Дамаска
ПодглавникРегулируем
Височина облегалкаВисока
Височина на облегалката (мм)600-670
Материал облегалкаМрежа
Височина на седалката (мм)480-580
Ширина на седалката (мм)550
Дълбочина на седалката (мм)500-550
Материал седалкаДамаска
Armrests typeРегулируеми
Лумбална опораДа
ОсноваАлуминиева
Цялостна ширина (мм)690
Цялостна дълбочина (мм)690
Цялостна височина (мм)1160-1370
Максимално натоварване120 кг
Гаранция3 години
Време за доставкаНа склад
Механизъм--
003XC1.04185.6546KT

Напишете своето мнение

Как ще оцените този продукт?

  • %
  • %
  • %
  • %
  • %

Коментари за продукта
Кристиян
(Публикувано на 19 юни 2020 г.)
Екстрите, които предлага за цената са доста конкурентни. Гаранцията е само 3 години в сравнение с европейските столове с малко по-висока цена.

Облегалката се регулира на височина доста грануларно, а не само на 2-3 позиции и е доста лесно да се настрои по всеки гръб.

Лумбалната упора е пластмасова и не се регулира, а само се сваля. Неудобна е от моя опит.

Подглавникът е неизползваем във абсолютно всички позиции на стола. Не само не се регулира в дълбочина (това го могат по-скъпите столове), но и началната му дълбочина е крайно неудобна за всяко телосложение.

Меш материалът е доста твърд/груб в сравнение с други модели като 1000 H (където е доста мек и удобен) или Antares Enjoy (средна твърдост). Не е неудобен, но определено може по-добре.

Седалката е достатъчно мека и удобна за по-дълго седене, но както се очаква от тази цена, след повечко часове може да се усетят някои точки на натиск.

При освобождавайки механизма за наклон и ползвайки го с най-ниска съпротива, ми е трудно просто да се облегна и той да се балансира. Трябва постоянно да бутам с краката за да стоя облегнат по-назад от най-изправената позиция. Аз съм по-лек, така, че може би човек от 80+ килограма няма да има чак толкова съпротивление.

Доста добра екстра е, че наклона на седалката може да се регулира. Не го използвам, но може да има някой на когото му трябва.

Столът може да се нагласи с лек преден наклон на седалка+облегалка, ако на някого му трябва да е наведен напред докато работи.

Подлакътниците са доста регулируеми, но както почти всеки стол под 1000 лева - ще са по-разделечени от нормалното за хора под 1.80м. Дори и при мен, бъдейки над тази височина, са ми раздалечени, но използваеми.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(5 от 5 гласували)
Веселин Динков
(Публикувано на 7 юни 2020 г.)
Столът е с отлично съотношение цена-качество. Удобен и много-функционален. Препоръчвам!
Намирате ли това мнение за полезно? 
(0 от 1 гласували)
Димитър
(Публикувано на 10 май 2020 г.)
Столът е просто идеален и има всички необходими функции, за хора които прекарват доста време седнали. Седалката е мека и широка, като регулирането на нейния наклон определено е приятна екстра. Облегалката се регулира във височина повече от достатъчно за моите 187 см. Преди него изпробвах за по няколко дни Ergojoy и Ergohuman, но лумбалната им опора и като цяло облегалките им ми бяха доста неудобни. При този лумбалната опора може дори да се свали, което прави облегалката изключително комфортна.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(1 от 1 гласували)
Stef
(Публикувано на 29 април 2020 г.)
Много стабилен и се регулира по всички необходими начини - не само височина, но и наклон на седалката, подлакътници, наклон на облегалката. Също така подпомага правилната стойка по време на работа, планирам да купя втори.
Намирате ли това мнение за полезно? 
Младен Каменов
(Публикувано на 12 декември 2019 г.)
Доста добър стол за парите си. Има всичко, което имат по-скъпите столове от сорта на ErgoPro и Ergohuman, че и една много яка функция в повече - опцията да си накланяш седалката напред или назад. Парите не бяха проблем при избора, но се спрях на 1000 HL, защото просто не съм свикнал да седя върху мрежа и не знам дали ще свикна лесно. Но в крайна сметка се радвам, че се спрях на този стол!
Намирате ли това мнение за полезно? 
Иво
(Публикувано на 5 юли 2019 г.)
Много удобен стол. Заслужава си.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(5 от 8 гласували)
Kosta
(Публикувано на 18 юни 2019 г.)
Удобен стол препоръчвам!
Намирате ли това мнение за полезно? 
(3 от 6 гласували)
Teodor
(Публикувано на 13 май 2019 г.)
Zaslujava si parite. Perfekten e!
Намирате ли това мнение за полезно? 
(4 от 8 гласували)
Камен
(Публикувано на 11 април 2019 г.)
Удобен стол с възможност за настройки на много позиции - облегалка, седалка, подлакътници. Единствено подглавникът е неизползваем. Ако не беше китайски, може би нямаше да мирише на бакелит постоянно.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(4 от 8 гласували)
Петьо Токмакчиев
(Публикувано на 13 декември 2018 г.)
Стабилен и много удобен стол с почти всички възможни настройки. Трябва време да свикне човек с настройките за да си го нагласи максимално удобно. Облегалката за главата можеше да е с по-голям наклон напред, но и така върши работа.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(4 от 8 гласували)
Иван
(Публикувано на 2 декември 2018 г.)
Удобен и с доста възможности за настройка. Подглавника не е много функционален.
Колелцата са пластмасови.
Доволен и удовлетворен съм от продукта.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(5 от 9 гласували)
Диляна
(Публикувано на 19 ноември 2018 г.)
Страхотен!
Намирате ли това мнение за полезно? 
(4 от 8 гласували)
Цветан Николов
(Публикувано на 30 март 2018 г.)
Чудесно съотношение между качество и цена. Много е удобен. Облегалката за главата би могла да е по-добра
Намирате ли това мнение за полезно? 
(4 от 9 гласували)
Петър Стамболов
(Публикувано на 10 февруари 2018 г.)
Китайски стол от по-висок клас. Има множество настройки и пасва на почти всички. Когато го тествах ми се стори малко по паянтов и хлабав от по скъпите модели(които почват от 700). Подпората за глава не ми се стори добра. Не можах да я настроя така че да ми бъде удобно като се облегна.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(8 от 13 гласували)
Давид Манолов
(Публикувано на 12 декември 2017 г.)
Ергономичен стол с множество настройки. Няма нищо общо с останалите масови китайски столове.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(6 от 10 гласували)
Николай Гелков
(Публикувано на 9 ноември 2017 г.)
Работата ми се състои в седене пред компютър по-голямата част от деня. За съжаление преди година започнаха проблеми с гърба и врата ми - проблеми, които често не ме оставяха на спокойствие дори нощем. Подмяната на стола , наред с други фактори се оказа печаливш ход за мен. От 2 месеца използвам ChairPro 1000 HL и определено разликата в състоянието ми от преди е голяма. Препоръчвам искренно на всеки тази комбинация от функционалност, ергономичност и цена. Обслужването в фирмата е на най-добро световно ниво също.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(8 от 13 гласували)
Петя Николова
(Публикувано на 8 ноември 2017 г.)
Функционален и ергономичен.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(4 от 8 гласували)
Витан Дюлгеров
(Публикувано на 24 октомври 2017 г.)
Всичко от стола до служителите във фирмата е на ниво. Професионално обслужване, адекватни цени и качествени продукти. Ако търсите нещо по-луксозно или по-нестандартно трябва да отидете там. Столът е перфектен и за изминалите 5 дни ползване давам 5 от 5 оценка!
Намирате ли това мнение за полезно? 
(4 от 8 гласували)
Константин Калинов
(Публикувано на 10 октомври 2017 г.)
Супер е!
Намирате ли това мнение за полезно? 
(4 от 8 гласували)
Стефка Анастасова
(Публикувано на 3 октомври 2017 г.)
Красив и удобен стол! Има толкова много ръчки и бутончета, че не съм сигурен дали успях да запомня кое-какво прави. Ползвам го с удоволствие. Съветвам всеки, който ще търси стол за продължителна работа пред компютър - да отиде на място и да го тества.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(5 от 9 гласували)
филип
(Публикувано на 15 септември 2017 г.)
китайски стол с европейско качество...има множество неща за промяна и можеш да си го напаснеш идеално според нуждите
Намирате ли това мнение за полезно? 
(4 от 8 гласували)
Хари Чернев
(Публикувано на 29 август 2017 г.)
Много добър стол, изключително комфортен и функционален. Бях се спрял на по-скъп модел, но този продукт предлага абсолютно същите функции. Ползвам го от седмица и впечатленията са ми изцяло положителни. Много по-добър е от предишния кожен стол, на който седях. Усещам, че умората в гърба, която имах след дългия работен ден, вече почти не се усеща. Имах нужда от консултация при настройването на стола за моето тяло, но служителите бяха много любезни и по телефона ми обясниха как точно трябва да седя, за да съм в правилна позиция при работа.
Препоръчвам стола и услугите на Chairpro.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(5 от 10 гласували)
Велев
(Публикувано на 28 август 2017 г.)
Това търсех - добра опора на гърба, регулира се на височина, може да се люлее или да се застопори в ъгъл по желание. Не знаех, че подлакътниците могат да се регулират в толкова много посоки. Не знаех също, че седалката може да се регулира в дълбочина и ъгъл - за мен това е супер, защото съм доста висок и повечето столове, на които съм сядал са все плитки.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(5 от 9 гласували)
Стефан Каменов
(Публикувано на 25 август 2017 г.)
Перфектен избор на стол, нямам никакви забележки. Препоръчвам!
Намирате ли това мнение за полезно? 
(4 от 8 гласували)
Александър Филипов
(Публикувано на 2 август 2017 г.)
Препоръчвам стола, изработката му е качествена, много е комфортен и има много функции за настройване. За тази цена, това е най-добрият модел на пазара.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(7 от 12 гласували)
Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"