Ергономичен офис стол ErgoPro - black

Време за доставка: Изчерпана наличност
Продуктът се доставя безплатно!
Оценка:

899,00 лв.

Редовна цена: 1 374,00 лв.

с ДДС

Описание на продукта

• Ергономичен офис стол с висока облегалка и седалка в мрежа.
• Подходящ за хора с височина от 170 до 210 см.
• Синхронен механизъм с възможност за заключване в 6 положения на наклон и ъгъл до 35 градуса за релакс. Механизмът се управлява с три удобно разположени бутона.
• Регулируем на височина и дълбочина подглавник.
• Регулируема в дълбочина седалка.
• Облегалка, регулируема във височина с винт за настройка на силата на натиск.
• Автоматична лумбална опора.
• Регулируеми във височина, дълбочина и ъгъл по хоризонтала подлакътници с меки падове от полиуретан.
• Масивна рамка на облегалката и седалката, изработена от изключително здрава полирана алуминиева сплав.
• Полирана алуминиева 5-лъчева кръстачка.
• Полиуретанови колелца с диаметър 65 мм подходящи за всички видове настилки.
• Цвят на мрежата - черен.
• Максимално натоварване до 150 кг.
• Гаранция: 5 години

Обща информация

ErgoPro е ергономичен офис стол от най-съвременно поколение, осигуряващ голямо удобство за дълга работа пред компютъра. Настройките са в много голям диапазон за всяка част от тялото, която контактува със стола, така че позата, която заемате, винаги да е най-правилната и да Ви осигури висока работоспособност, без да се налага да обръщате внимание на болка и схващания, които са симптом при неудобно седене.

ErgoPro е изработен от материали с най-високо качество. Столът е с пълна гаранция от 5 години и е с работен капацитет от 150 кг. тегло на потребителя. Масивната му рамка е от алуминиева сплав. Тя е изящно оформена и прецизно полирана. Седалката и облегалките за гърба и за главата са с рамки от здрави пластмасови отливки, елегантно оформени и тапицирани с опъната мрежеста материя от полиестер. Седалката е дискретно подплатена с полиуретан в предната си част, за да осуети контакт на краката с рамката и ожулвания на краката, вследствие на дълго седене. Мрежата е с голяма здравина и балансирана еластичност. Издържа повече от 100,000 оборота по скалата Martindale. Осигурява свободна циркуация на въздушния поток около седящия. В съприкосновение с нея потребителя усеща мекота и еластичност, които редуцират напрежението и помагат за по-добра концентрация по време на работа.
Прецизните настройки на стола се определят от няколко атрибута, с които е оборудван. Сърцето на тази конфигурация е механизма. Той е изключително надежден. Дълбочината, наклона и височината на седалката се регулират от три удобно разположени и елегантно оформени лостове от дясната страна на седалката, които управляват настройките посредством метални жила.
Стегнатостта на механизма се управлява от кръгъл лост от същата страна посредством завъртане в избраната посока.
Подлакътниците на стола се регулрират в три посоки. По този начин човек лесно може да ги приспособи спрямо желаната поза за работа и отстояние от работната повърхност. Възглавничките на подлакътниците са изработени от полиуретан – мека и много устойчива на надрасквания и повреди материя. Те имат специална извивка , за да паснат най-добре на формата на предмишницата на ръката. Рамката им от полирана алуминиева сплав и хромираната линия в подножието на възглавничките им допъват луксозния естетически вид на стола.

ErgoPro притежава автоматична масажираща лумбална опора. Тя е сред ключовите компоненти на стола, способствайки най-много за поддържане на правилната S – образна форма на гръбнака. Намира се в зоната на прешлените на кръста на седящия.
Облегалката за глава е регулируема във височина и дълбочина. Способства за намаляване на напрежението в гърната част на гърба.

Базата на стола е изработена от алуминиева сплав, а колелцата са изработени от полиуретан и са с диаметър 65мм. Подходящи са за всякакви подови повърхности.
За разлика от стол Ergohuman, ErgoPro е подходящ за по-високи хора, като височината на потребителя трябва да е в диапазона от около 170 до 210+ см.


Характеристики на продукта
Артикулен номер105100
Страна на производствоКитай
ЦвятЧерен
Време на работанад 8 часа
МатериалМеш
ПодглавникРегулируем
Височина облегалкаВисока
Височина на облегалката (мм)--
Материал облегалкаМрежа
Височина на седалката (мм)480-560
Ширина на седалката (мм)500
Дълбочина на седалката (мм)440-490
Материал седалкаМрежа
Armrests typeРегулируеми
Лумбална опораДа
ОсноваАлуминиева
Цялостна ширина (мм)685
Цялостна дълбочина (мм)685
Цялостна височина (мм)1120-1300
Максимално натоварване150 кг
Гаранция5 години
Време за доставкаИзчерпана наличност
МеханизъмSyncron
Можете да разгледате и следните продукти:
003XC1.04391.6442KT

Напишете своето мнение

Как ще оцените този продукт?

  • %
  • %
  • %
  • %
  • %

Коментари за продукта
Веселин Тинев
(Публикувано на 30 октомври 2020 г.)
Ползвам стола от седмица. Без забележки от каквото и да било естество.
Горещо препоръчвам посещение на място - научих много неща, които ми помогнаха да направя правилния избор. Страхотно обслужване от компетентни, дружелюбни и търпеливи :) консултанти.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(1 от 1 гласували)
Илиян Георгиев
(Публикувано на 9 октомври 2020 г.)
Притежавам стола от 3 години, често работя по 12 часа на него и е първия стол, от който съм доволен. Отлично съотношение цена-качество, а фирмата е много коректна. Определено не бих се поколебал да закупя друг продукт от тях.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(1 от 1 гласували)
Емил Венков
(Публикувано на 25 септември 2020 г.)
Столът наистина си заслужава. От 3 дена го имам и мога да кажа, че е много удобен. Работата ми е свързана да седя на бюро и често се случва да съм на него повече от 12 часа(разбира се с прекъсвания за раздвижване). Идеално следва извивките на гърба ми и прикрепя кръста с "Лумбалната упора". Оценявам стола с 4ри звезди, защото според мен грешно да определили долната граница на ръста. Аз съм висок 178 и честно да си кажа трябваше много време да го настройвам за да мога да докарам положението краката да са ми сгънати под 90 градуса! Има потребители, които са писали как са високи 167 и е идеален. Или моя стол в най-ниското си положение е по-висок от техния или просто краката им не са под 90 градуса, което е и най-правилно за седене.
Мога да посъветвам хората, които са по-ниски от 185 да се замислят за другия стол ErgoHumman, но най-добре е да отидат в шоурума и да пробват и двата.
Определено обаче тези модели столове са едни от най-удобните, които съм ползват и ги препоръчвам, най-вече за хората от IT сектора като мен, които прекарваме повече от 12-14 часа.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(2 от 2 гласували)
С.В.
(Публикувано на 24 септември 2020 г.)
Работя на стол по над 8 часа дневно и имах болки във врата от стария ми стол, който не беше ергономичен. Взех този стол преди около седмица и болката вече отшумя. Определено стола е доста комфортени и взимането му е стъпка в правилната посока на всеки, който иска да инвестира в удобство.
Намирате ли това мнение за полезно? 
Димитър Димитров
(Публикувано на 6 септември 2020 г.)
Имах проблеми с болки в кръста и затова поръчах този стол. След като го ползвам вече няколко дни мога да кажа, че надмина очакванията ми. Особено ценна е лумбалната автоматична подпора, която пружинира и се наглася според нуждата. Масажът, която прави тази подпора, определено е терапевтичен. След като съм работил няколко часа на стола, не чувствам умора в кръста, както на предишния стол, на който не издържах и половин час, а се чувствам тонизиран като след масаж от кинезитерапевт. Уникално и пристрастяващо усещане.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(4 от 4 гласували)
Светлана Георгиева
(Публикувано на 4 септември 2020 г.)
Столът е много удобен. Много добра опаковка и инструкции. Сглобява се бързо и безпроблемно. И, не на последно място обслужването е на изключително високо ниво.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(1 от 1 гласували)
Борис
(Публикувано на 3 септември 2020 г.)
Изключително удобен и лесен за сглобяване. След като взехме първия, толкова го харесаха всички,че се наложи да купим още два.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(2 от 2 гласували)
Мартин
(Публикувано на 23 август 2020 г.)
Столът дойде перфектно опакован, сглобяването му е изключително лесно и приятно.
Ползвам го вече 2 седмици (по над 8 часа работа на ден) и дискомфорта идващ от врата изчезна.
Като минус, единствено бих отбелязал липсата на преден и заден ход на упората за врата.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(1 от 2 гласували)
Радослав
(Публикувано на 27 май 2020 г.)
Преди всичко бих искал да споделя колко очарован останах от обслужването, което получих в шоурума, когато отидох на място да пробвам стола. Хората ми помогнаха да направя най-правилния избор за мен и нещото, което силно ме впечатли е че ме информираха за отстъпка, която мога да ползвам заради компанията, в която работя, без да подозирам. Това наистина показва коректност и ниво на обслужване.

Относно стола, вече го ползвам от около седмица и съм изключително доволен и го препоръчвам на 100%!
Намирате ли това мнение за полезно? 
(3 от 3 гласували)
Заки Абдулрахим
(Публикувано на 23 май 2020 г.)
Много удобен стол за по-едри хора.
Намирате ли това мнение за полезно? 
Симеон
(Публикувано на 3 май 2020 г.)
Столът е много удобен и действително облекчава натоварванита и подобрява стойката.
Купих го най-вече заради лумбалната опора, тъй като на предишния ме претискаше неприятно там, макар да се регулираше и съм доволен.
От мрежата на седалката съм приятно изненадан, тъй като на предишния само гърба беше с мрежа. Мрежата не се пързаля, удобна за сядане е и естествено не задържа топлина, което повишава конфорта.
С подложка за краката ми е още по-удобно. Това позволява да подлакътниците да се на нивото на бюрото и същевременно да няма напражение в краката.
Все пак не се заседявайте дълго и правете малки паузи за да се раздвижвате от време на време.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(6 от 6 гласували)
Ангел
(Публикувано на 19 април 2020 г.)
Много добър стол. Мисля, че не съм сядал на по-удобен.
Препоръчвам на фирмата да не ползват "ОК Експрес" за куриер. Куриера, който ми достави стола, беше доста неотзивчив и невъзпитан...
Намирате ли това мнение за полезно? 
(8 от 8 гласували)
Tim Claus
(Публикувано на 3 април 2020 г.)
I bought this chair as I really needed a better one than before, for my back.
It's very easy to assemble (and comes with the tools to do so), and extremely comfortable to sit on, once adjusted to your body.

Extra compliment for the vendor: the follow-up of the order was perfect. Thank you very much for your service, even though it was only possible on the phone! :)
Намирате ли това мнение за полезно? 
(4 от 4 гласували)
Марин Атанасов
(Публикувано на 17 януари 2020 г.)
Изключителен стол. Лесен за сглобяване и невероятно удобен.
Получих и страхотно обслужване в магазина.
Благодаря ви!
Намирате ли това мнение за полезно? 
(2 от 2 гласували)
Антоан Трифонов
(Публикувано на 14 януари 2020 г.)
Е след всички отзиви ето още един от мен! След като имам стола от 12.2017 насам съм мега, ултра, супер и т.н. доволен от него! А сега ето и още едно нещо което ме зарадва допълнително, за всички които се притесняват и си казват ей ама той струва 900лв, и е стол и се чупи и пр. Да така е моя е третия в България продаден изобщо и да дефектира един болт и това доведе до проблем. Обаче страхотния екип и най-вече собственика на фирмата веднага реагираха и потвърдиха гаранцията и ми смениха целия механизъм на стола. Сега е като нов. И за капак не съм платил и стотинка. Хайде кажете коя друга фирма или стол може да се похвали с това. Дори "Дромеас" не дават повече от 2 години гаранция и механично движещите се части и амортисьори са КОНСУМАТИВ, а тук ми смениха и амортисьора, защото имаше едно леко скърцане!!! Това се казва ОБСЛУЖВАНЕ шапки долу!!!
Намирате ли това мнение за полезно? 
(8 от 8 гласували)
Любомир Гетов
(Публикувано на 4 декември 2019 г.)
Този стол е страхотен, страдам от проблеми в кръста и благодарение на продавач консултанта, който беше на изключително високо ниво!!! Купих два стола за офиса и сме изключително доволни!!!
Намирате ли това мнение за полезно? 
(9 от 9 гласували)
Ivan Chepanov
(Публикувано на 2 декември 2019 г.)
Вече втора седмица ползвам стола и съм много доволен . Много е комфортен , а настройката за фиксиране на облегалката е голямо предимство . Хората в магазина са любезни и обясняват подробно . Препоръчвам :)
Намирате ли това мнение за полезно? 
(6 от 6 гласували)
Славчо Трайков
(Публикувано на 24 ноември 2019 г.)
Продукта дава възможност за "различно" ниво на работа в офиса. Сравнението със стандартните офис мебели е много трудно защото става въпрос за различно усещане и качество на живот.
Особено е актуално в съчетание с регулируема по височина офис маса. И благодаря за отношението в шоу-рума.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(5 от 5 гласували)
Миро Олегов
(Публикувано на 30 октомври 2019 г.)
Професионален стол. За 800лв не може да се открие по-добър стол на пазара. В нашата фирма 15 души го ползват. Единственият минус, открит до момента, е, че на един от колегите седалката му се струва малко твърда. Той предпочете ЕргоПро с кожена седалка.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(7 от 7 гласували)
Nikolai Stefanov
(Публикувано на 3 октомври 2019 г.)
Изпозлвеаме такива в новия ни офис и са адски удобни.
Вариантите за настройки много добре позволяват да се нагласи не само за различни хора , но и за различни пози на седене.

В магазина има мостра и много любезни служители , които ще в и консултират докато изпробвате мостра за да се убедите ,че това е стола за вас.

Взех такъв за вкъщи и така почти по цял ден стоя в него :)
Намирате ли това мнение за полезно? 
(5 от 6 гласували)
Nikolai Stefanov
(Публикувано на 3 октомври 2019 г.)
Изпозлвеаме такива в новия ни офис и са адски удобни.
Вариантите за настройки много добре позволяват да се нагласи не само за различни хора , но и за различни пози на седене.

В магазина има мостра и много любезни служители , които ще в и консултират докато изпробвате мостра за да се убедите ,че това е стола за вас.

Взех такъв за вкъщи и така почти по цял ден стоя в него :)
Намирате ли това мнение за полезно? 
(5 от 6 гласували)
Борислава Гекова
(Публикувано на 3 септември 2019 г.)
Столът ми е удобен и се чувствам страхотно седейки в него. И аз, както и другите, които са писали установих положителна разлика преди и след него. Работя често по 12+ часа на ден пред компютъра, но вече не се изморявам чак толкова. Външния вид на стола е също доста впечатляващ - грабва ти окото от първия път.

Нямам никакви забележки.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(6 от 6 гласували)
Георги Токов
(Публикувано на 23 август 2019 г.)
Изключително професионално отношение в шоурума при избора на стол. Адекватна и много бърза комуникация по мейл, както и в чата на chairpro.bg. Винаги съм се чудел защо хората дават толкова много пари за "просто стол", докато не седнах на новата си придобивка. Имам чувството, че никога не съм седял до сега. Изключително удобен , комфортен материал и много различни степени и варианти за нагласа на подлакътници, седалка и облегалка. Горещо препоръчвам на всички! Благодаря за коректното отношение и проявеният професионализъм.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(4 от 4 гласували)
Иван
(Публикувано на 14 юни 2019 г.)
Наистина страхотен стол. Съгласен съм на 100% със всички останали позитивни коментари тук. Въпреки, че бях доста скептичен, стола оправда всички очаквания и дори ги задмина. След повече от 8 часа на ден работа, за разлика от преди, в края на деня нямам никакви болки или дори чувство за умора в гърба и кръста.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(3 от 3 гласували)
Жоро Колев
(Публикувано на 13 май 2019 г.)
След като прекарах 3 дни по над 12-13 часа на него, мога да отбележа, че този стол е феноменален! Кара те да седиш адски изправен, което от своя страна води до намаляване на чувството за умора в края на работния ден и мога да работя повече часове без нуждата да брейк-вам за да релаксирам. Седалката и облегалката са доста стабилни и понеже стола е доста масивен/тежък, седиш комфортно и сигурно. Можеш да се облегнеш много назад и евентуално да подремнеш, но който спи - ходи без пари, а столът си струва немалко кеш, така че едното не върви с другото и трябва да се работи. Абе като цяло - EroPro е перфектния стол за всеки IT бачкатор. 5 звезди от мен!
Намирате ли това мнение за полезно? 
(6 от 7 гласували)
Кристиян Младенов
(Публикувано на 25 април 2019 г.)
Това е най-добрата покупка която съм правил от много време насам
Намирате ли това мнение за полезно? 
(4 от 5 гласували)
Христо Петров
(Публикувано на 22 април 2019 г.)
Отличен стол! Заслужава си 5-те звезди!
Намирате ли това мнение за полезно? 
(4 от 5 гласували)
Младен Гюрнев
(Публикувано на 15 април 2019 г.)
Наистина висок клас стол - елегантен, масивен и много комфортен. Отначало ми се стори толкова сложен с всичките тези бутони и ръчки по него, но след като им свикнах, столът оправда всичките ми очаквания, че ги и надмина. Мрежата е доста интересна и ми беше странно как това чудо ще издържи човек от 150 кг (защото толкова пише на сайта), но като седнеш усещаш колко е здрава и същевременно леко еластична, но леко.

Отзад на гърба има една по-издадена част, която те избутва точно там, където трябва за да стоиш правилно/изправено (лумбалната опора), но понеже е направена така че да пружинира - те избутва точно толкова, колкото трябва. Нито повече,нито по-малко. На другите столове които гледах тази опора не се движеше и ми се стори като голям плюс. Главно затова избрах и този стол, но си има и много други плюсове.

Като цяло ако си малко по-едър ти трябва нещо точно такова. Всичко останало е малко или много компромис.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(5 от 7 гласували)
Найден Ценов
(Публикувано на 21 февруари 2019 г.)
Най-хубавият стол на пазара... и да искаш не можеш да намериш нещо което да се доближава до този модел. Сядал съм и на Мира и на Аерон и на Зоди, но няма нищо общо с този стол. Единствено Ергохюмън го доближава, но при този нещата са една стъпка напред във всяко едно отношение.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(5 от 8 гласували)
Владимир
(Публикувано на 4 февруари 2019 г.)
Чудесен стол, компетентно и любезно обслужване, бърза доставка. Благодаря!
Намирате ли това мнение за полезно? 
(4 от 6 гласували)
Александър
(Публикувано на 9 януари 2019 г.)
Много удобен стол - бързо се свиква да се седи в него. Високо качество и сравнително достъпна цена.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(3 от 4 гласували)
Джонс
(Публикувано на 9 януари 2019 г.)
There was a small issue with the previous chair, I spoke with them around November, they promised to fix the chair once they have new delivery from the factory. I arrived this morning and I was given a new replacement without any long stories, I'm still in shock!!!.

Chairpro, I will like to express my profound gratitude to your excellent customer support for replacing my chair today.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(5 от 6 гласували)
Венелин
(Публикувано на 7 януари 2019 г.)
Удобен и стабилен стол.Множество настройки.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(2 от 3 гласували)
Любомир Тодоров
(Публикувано на 2 декември 2018 г.)
Здрав, солиден стол с наистина много добра опора на гърба и главата. Може да се поработи върху: по-правилно разпределението на теглото върху седалката и вероятно увеличаване на нейната ширина 5-10 см, за да може да се използва пълноценно мрежата. Усещам осезаемо предната част на седалката с дунапреновата подплънка зад/над коленете, както и страните на седалката. Тези точки се усещат леко натъртени след по-дълго седене на стола. Минималната височина на стола също можеше да бъде няколко см. по-ниска, което щеше да облекчи първия проблем с опората зад коленете. 185см / 100 кг.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(5 от 6 гласували)
Марин Ценов
(Публикувано на 21 ноември 2018 г.)
Стола е адски яката работа!
Намирате ли това мнение за полезно? 
(3 от 4 гласували)
Радослав Харалампиев
(Публикувано на 22 октомври 2018 г.)
Прекрасен стол с добра подкрепа за кръста и удобен за продължителна работа. Не е финансово достъпен за всеки, но си заслужава отделените средства.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(2 от 3 гласували)
Евтим Папушев
(Публикувано на 16 октомври 2018 г.)
Столовете са здрави и удобни, качествена изработка.

Малкият проблем, който имахме с един от столовете, беше бързо разрешен от екипа на ChairPro.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(4 от 5 гласували)
Jones
(Публикувано на 16 май 2018 г.)
Excellent product, perfect support for my back. So far no complains, easy access to all the controls!. Customer support at the showroom is 5-star!.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(2 от 3 гласували)
Иво Нацев
(Публикувано на 2 март 2018 г.)
Столът е удобен и с добро съотношение цена/качество, а екипът на магазина - много отзивчив.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(3 от 4 гласували)
Йоана Борисова
(Публикувано на 27 февруари 2018 г.)
Идеален стол с много възможности за промяна на стойката при седене. Възможността да се заключва във всяка една позиция на облегалката назад е предимство на този стол в сравнение с предишните ми столове на които съм седяла. Не съм сигурна дали би бил удобен за по-ниски от мен хора, защото го ползвам в най-ниската възможна настройка, но това виждам, че си е описано. Аз съм висока 167 см и стола ми е по мярка.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(5 от 6 гласували)
Свилен
(Публикувано на 14 декември 2017 г.)
След около 3 седмици ползване, столът наистина е удобен и заслужава високите оценки. Единственият недостатък е невъзможността да се фиксират подлакътниците по хоризонталната равнина, както посочват и предишни коментари. Не се случва често, но когато човек се намества и лакътят му се облегне по към ръба, подлакътникът се плъзга и човек губи равновесие за момент. Не е болка за умиране, но понеже няма опция за 4 1/2 звезди, ще трябва да дам оценка от 4. А и предвид многото други възможности за настройка и солидната цена, е малко чудно, че не е помислено и за това.

Ако в бъдеще дизайнът се подобри, би могло да се даде възможност и на собственици на настоящия модел да заменят подлакътниците с нови, които нямат този проблем. Това вече наистина би затвърдило приятното впечатление, което служителите в магазина оставиха след покупката.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(7 от 9 гласували)
Антоан
(Публикувано на 6 декември 2017 г.)
"Хубаво би било, в бъдещите модели, хоризонталните движения на подлакътниците да могат да бъдат здраво фиксирани (заключени), след настройка." Съгласен съм Георги! Но е простимо, този стол е толкова уникален и удобен. Пробвах го цели 3 дни като ходих до Шоурума на фирмата и там са толкова мили и компетентни, че и да не беше удобен ти се приисква да си вземеш стол, но тези столове са уникално удобни. По тъжното е, че модела с кожена основа е по-мек и по-комфортен за седене, но не е токова полезен, за съжаление чистия меш е полезен до болка! Понеже аз съм висок 190см и тежа 91КГ малко да седя на меш е леко дискомфортно в областта на подколянната свивка, там където меша се опъва от рамката, усещането е като да седиш в стол от ракита, но тук идва на помощ огромния набор от настройки. Като го свалих на нивото на коленете 90° ъгъл и комфорта е несравним, просто когато се излягате назад в това произведение на ергономичното изкуство, трябва да сваляте малко височината ако Ви подпира на подколянната свивка. Това е единствения "недостатък" или си вземете другия модел или третия модел:
https://www.chairpro.bg/ergonomichen-ofis-stol-ergopro-mesh-postavka.html
Той е същия но с подложка за краката, при мен няма да ми е удобно заради формата на бюрото ми понеже то е затворено отпред и има и допълнителен ред за почивка на краката, така че в такава ситуация модела с подложка е неприложим, но иначе е върховен!
Намирате ли това мнение за полезно? 
(8 от 9 гласували)
Силвия Красимирова
(Публикувано на 17 ноември 2017 г.)
Невероятно удобен стол. който демонстрира лукс, когато е поставен в офиса. Може да се регулира почти всичко в него и всичко става с 3 бутончета, които са разположени на лесно за достигане място. Мрежата на гърба и на седалката изглежда здрава и издръжлива, както и лесна за почистване. Не си представям по-ергономичен стол от този...
Намирате ли това мнение за полезно? 
(4 от 5 гласували)
Иван Якимов
(Публикувано на 15 ноември 2017 г.)
Чудесен е!
Намирате ли това мнение за полезно? 
(4 от 5 гласували)
Георги Борисов
(Публикувано на 5 ноември 2017 г.)
Стола е много удобен. Изглежда здрав и солиден. Хубаво би било, в бъдещите модели, хоризонталните движения на подлакътниците да могат да бъдат здраво фиксирани (заключени), след настройка.
Намирате ли това мнение за полезно? 
(5 от 7 гласували)
Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"