Swipe to the left

Зодиакален СТОЛОСКОП

28 септември 2018 г. 562 прегледa

За всеки звезден знак си има стол

Нека да бъдем честни – независимо дали вярвате в зодиите или не, всеки е тайно обсебен от своя зодиакален знак и често заравя нос в търсачките, за да прочете какво пише за характера му. Изборите, които правим по отношение на дрехите, храната или интериора, са отражение на комплексната ни личност.

И тъй като всяка покупка е отражение на това, което сме и на емоционален импулс, подборът на мебели също влиза в това число.

Изборът на обзавеждане, от цветовете до организацията на помещението, произтича пряко от нашата душевност и особености на личността.

Ето какво казват „Звездите на ChairPro“, когато ги попитахме какви столове препоръчват на отделните зодии.

 

Овен - вие сте смели, уверени и страстни. Непрестанно търсите забавлението и веселата страна на живота, излъчвате енергичност и спонтанност. Трябва ви здрав и стабилен стол, който да издържи щурите ви идеи. Убедени сме, че все някога ще си организирате състезание със столове на колелца, затова ви препоръчваме Стол Kulik Victory. Хромираната му петлъчева основа от полиуретаново покритие издържа натоварване до 130 кг.

 

По природа Телецът е същинско въплъщение на мощта, устойчивостта и неизчерпаемата енергия, но не и по онзи импулсивен начин, както е при овена. Представителите на тази зодия са премерени, умеят да постигат целите си бавно, но славно, владеят себе си и вдъхват на околните усещане за сигурност. Родени лидери и почитатели на лукса! Работохолици са, но и се щадят с чести почивки. Всеки телец има нужда от класически Директорски стол 8700 BIX, тапициран с черна естествена кожа. Високата и удобна облегалка позволява комфорт по време на работа и пълно отпускане по време на почивка.

 

Пъстрата природа на родените под знака на Близнаците се изразява в постоянната нужда от промени, тяхното любопитство към заобикалящия ги свят и интереса им към иновациите. Най-често работата им е свързана с някаква интелектуална дейност и те са принудени да прекарват по-голямата част от времето си в седнало положение пред компютър,  въпреки нуждата си от постоянно движение. Тези влюбени в свободата хора имат нужда от стол, който да не ограничава движенията им и същевременно да се грижи за гърба, врата и изобщо всички части на тялото, които могат да пострадат от дългото време, прекарано в седнало положение. Не на последно място столът им трябва да разполага с някакво модерно приспособление. Точно такъв е ергономичният офис стол ErgohumanPlusElite, който освен че има удобна стойка за лаптоп,  осигурява ненадминат комфорт с уникалните си възможности за персонализация и интуитивна адаптация към естествените движения на тялото.

 

Раците са домошари по природа и на първо място за тях са семейството и приятелите. Те са чувствени хора макар и да не го показват толкова открито и са обичани колеги, заради своята състрадателност. Основното при работата на рака е тя да му доставя удоволствие и да се чувства удовлетворен от свършеното. Най-често работят като социални работници или лекари. На раците препоръчваме  лабораторния стол Sitness 40, който е с ортопедична седалка и облегалка с вградена функционалност за 3D движение. За да успокоим недоверчивостта на зодията, столът е сертифициран с GS-sign от LGA- Нюрнберг, Германия в съответствие с всички изисквания за сигурност.

 

Представителите на зодия Лъв са едни от малкото, които  биха са справили с ръководна позиция. Те са родени да бъдат лидери заради постоянния им стремеж да бъдат номер 1 във всичко. Освен това са добри оратори и лесно могат да ви убедят в нещо, особено ако са компетентни по въпроса. Комфортът е на първо място за лъва и той има нужда не просто от офис стол, а от същински трон, какъвто е ергономичният директорски стол KulikMonarch. Столът е откровено внушителен, а това доста би се харесало на лъвовете, защото имат склонност към грандомания. Освен с луксозната си визия, удобната мебел има асинхронен механизъм с плавно накланяне на седалката и облегалката.

 

Характерна черта на Девите е отношението им към детайла. Те са практични, имат изискан вкус и вроден усет за красота. Интелектуалният знак най-често се проявява в сферата на научната или изследователската дейност. Офис столът Sitness Cube е с изчистен, с класически дизайн, който много би допаднал на консервативните деви. Седалката е с 3D настройване и може да задоволи всеки каприз на взискателния зодиакален знак.Тъй като обичат всяко нещо да си е на мястото и с типичната за случая функция, те няма да пропуснат да си вземат правилния ергономичен стол за офисната среда. Вкъщи всичко ще бъде с акцент комфорт, рилакс и най-вече – лесно почистващи се материали, защото девата не търпи и най-малкото остатъчно петънце.

 

На пръв поглед Везните са доста подредени, но зад това се крие един всеобхватен хаос. За сметка на това, са любим служител за почти всеки работодател, защото са всеотдайни в работата си и доста изпълнителни. Художествените и творчески професии са много подходящи за тях. Коленичещият стол WING BALANS ще им свърши отлична работа, поставен пред статива или зад работната маса. Също като близнаците, везните са влюбени в свободата, а този стол не би ограничил движенията им по никакъв начин, защото се върти на 360 градуса, намалява напрежението на  гръбначния стълб и позволява дълбокото дишане по време на седене. 

 

Скорпионът се слави с изразената си индивидуалност и призванието му да бъде лидер. Особено добре му се отдават професии, в които може самостоятелно да извършва задълженията си. Често срещани професии при него са тези на психолог, изследовател или полицай. Директорският стол Zeus  с висока облегалка ще осигури комфорт за представилите на тази зодия и спокойна среда за работа. Синхронният "X60 + SLITTA" механизъм е с 4 позиции на заключване или свободно люлеене, с което скорпионът ще може да пребори стреса.

 

Стрелците са щедри и често се водят от идеалистичните си възгледи. Не обичат да попадат в рамки и обичат нестандартни идеи и мебели. За тях са подходящи професии, свързани с общуване с много хора. Отлична работа в това начинание би им свършил ергономичният офис стол ErgoPro Plus Меш с поставка за краката. В него те могат да се отпуснат, докато разговарят със събеседника си. Настройките му са в много голям диапазон за всяка част от тялото, така че позата, която заемат, винаги ще е най-правилната и ще осигури висока работоспособност.

 

Козирогът е най-надеждният служител от всички знаци в зодиака. Той е земен, постоянен и практичен, затова има нужда от висококачествен стол, който да задоволи всички негови предпочитания по отношение на удобството. Ергономичен стол HAG SoFi 7300+ - Steelcut Trio 2 STT1652 има мека лумбална опора, която може да се регулира във височина и уникален механизъм, разработен от HÅG - inBalance®, позволяващ наклон на седалката, както напред с 15º, така и назад с 18º. Подлакътниците, регулируеми във височина, дълбочина и ширина, поемат тежестта на ръцете и дават усещане за стабилност.

 

Водолеите са креативни личности със силно изразена индивидуалност. Падат си по нестандартните неща и изкуството. Философи по душа, те често се занимават с професии, свързани с писане или някаква творческа дейност, заради което прекарват голяма част от времето си в седнало положение. Дизайнерското кресло яйце – Kokoon е направено точно като за тях! То е ексклузивно дизайнерско решение за дома или офиса. Външната част е изработена от фибростъкло и е налична в бяло или черно. Интериорът на креслото е от мека, луксозна и устойчива текстилна тапицерия в черен или червен цвят.

 

Рибите притежават редици добродетели. Те са работливи и способни хора. Заради многото си артистични заложби, те се занимават предимно с професии в сферата на изкуството. Биха се чувствали отлично, потъвайки в удобството на креслото URBAN, което може да се тапицира в дамаска, естествена или изкуствена кожа. Неговият градския дух ще придаде особена атмосфера на дома или офиса.

Публикувано в: Полезни статии
Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"