Swipe to the left

Заседателната ви зала се нуждае от модерен дизайн

10 ноември 2015 г. 2332 прегледa

 

Заседателната зала се възприема като едно от най-скучните места на офиса. Може би това е така заради дългите и не винаги особено приятни оперативки. Но заседателната зала не на всяка цена трябва да бъде скучна. Точно обратното – тя трябва да бъде място, където процъфтяват творчески мисли, оживяват невероятни идеи и се решават най-важните въпроси в деловия живот. Заседателната зала трябва да е пространство, където съзнанието функционира свободно и човек трансформира идеите си в нещо полезно. За да добие нужната свободна атмосфера заседателната зала трябва да е обзаведена модерно и не толкова формално. Разбира се и самите заседания трябва да се водят с чувство за хумор и настроение, което вдига производителността на служителите.

 

Модерната заседателна зала в приветлив цвят е идеалният притегателен център в офиса. Тя трябва да е с изчистен, минималистичен дизайн, който допълва красивия интериор и създава настроението, което бизнес срещите трябва да имат.

 

Все повече традиционният делови и скучен корпоративен облик си отива за сметка на едновременно модерният и практичен дизайн, който все повече се налага в корпоративния свят. Все пак целта е заседателната зала да е нещо повече от помещение за заседания. Тук трябва да се генерират нови и нови свежи и готини идеи, които клиентите със сигурност ще оценят. Подобна атмосфера и вид на заседателната зала ще направят срещите по работа нещо, което човек не избягва, а дори го очаква с нетърпение. 

Снимка: Chairpro

Завършването на модерната и добре изглеждаща заседателна зала се крие в столовете. Задължително трябва да се снабдите с ергономични  конферентни офис столовe. Те биха могли да са в един или в разнообразни цветове. Изчистен дизайн комбиниран основно с бял цвят биха били много подходящи. Модерните и ергономични столове са неизменно условие вашата заседателна зала да се превърне във фабриката за идеи, която ви се иска. 

Снимка: Chairpro

 

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"