Swipe to the left

Време е да кажете СБОГОМ на стария си офис стол

13 март 2015 г. 1192 прегледa

 

И вашият стол в офиса ли е вече неудобен, скърцащ, с развален амортисьор или направо счупен? И е така от доста време? Поправяте го с подръчни материали вече няколко пъти, но нищо не помага?

Не се притеснявайте, така е при много хора. Все отлагат разхода за нов стол заради уж по-важни неща, докато най-лошото не се случи – столът тотално се счупи или заради него те се наранят.

Столът е неизменно свързан със здравето ви! Не искате да паднете от стола или да получите схващане или дори изкривяване на гръбначния стълб, нали? И то само заради счупената вече облегалка! Вземете мерки още сега!

Признаци, че e крайно време да замените стария си офис стол с нов:

  • Столът изглежда ли износен? Външният вид може да не от съществено значение за вас, но е много важен за някои организации. Ако столът се вижда или използва от клиенти, може да се наложи да бъде заменен по-скоро в сравнение с друг стол, който се използва в отдели, където не влизат външни лица.
  • Има ли падащи или разхлабени компоненти?
  • Намалялото удобство предизвиква ли и спад в производителността ви? Това може би трудно би се установило, но повечето служители с готовност ще признаят, ако случаят е такъв.
  • Седалката вече не е мека, а по-скоро ви създава неприятни усещания? Обикновено “меките” компоненти като например пяна и дамаска не издържат толкова дълго, колкото "твърдите" елементи, като механизъм и база.
  • Амортисьорът все изпуска и не държи изобщо?
  • Облегалката е сякаш застопорена напред вместо да се движи с помощта на вашето тяло назад?

 

Това са само част от проблемите, които могат да се наблюдават при вече остарелите столове. Затова, ако при вашия стол се наблюдава един или повече от тези признаци, то е крайно време да го изхвърлите и да го замените с нов.

В случай, че разполагате с ограничен бюджет, има редица предложения за евтини работни офис столове, както и за директорски столове на разумни цени.

А ако решите, че желаете нещо много по-добро за себе си и своето здраве, то със сигурност ще ви харесат нашите ергономични столове.

Заповядайте и на място в нашия шоурум, където нашите сътрудници ще ви съдействат в избора на идеалния за вас стол.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00 Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"