Swipe to the left

Внимание, внимание! Регулируемо бюро!

Внимание, внимание! Регулируемо бюро!
26 август 2019 г. 515 прегледa

Интересни факти от американско проучване…

Важна информация за вашето здраве! Задължително трябва да започнете да използвате регулируемо бюро в офиса! Това твърдят учените, които гарантират с това изказване здравословна поза чак до пенсионна възраст. И не само учените. Ние също ви акцентираме, че регулируемото бюро не е за пренебрегване.

Регулируемите мебели са част от офис обзавеждането от години, но все още се залага предимно на столовете. Но ергономия дебне отвсякъде. Една от иновациите, навлизаща с пълна сила в България, е бюрото.

Регулируемото бюро е подходящо за всякакъв тип офиси, защото може да осигури комфорт на всеки служител и най-вече - той сам да определи удобството си. Както регулируемите столове, така и бюрата, дават възможост да се променя височината така, че погледът да е на нивото на монитора, вратът да не се напряга, ръцете да се облягнат спокойно на плота и да се премахва всякакъв стрес.

Според проучване на Американското общество на интериорните дизайнери - САЩ, така наречените „работни станции“ за седнала и изправена позиция подобряват концентрацията, продуктивността и помагат на здравето, дори и извън офиса. И всичко това е доказано от проучване.

Ето как се е провело и самото проучване - в сградата на Perkins+Will - фирма за архитектура и интериорен дизайн, е избран етаж, на който да се сменят всички бюра с регулируеми. Останалите етажи си останали с класически мебели. Проверка била направена на трети, шести и дванадесети месец. Още при първото тримесечие се вижда разликата - хората започват да работят с много по-малко стрес. На шестия месец се оказва, че като цяло атмосферата в офиса се е променила - всички станали по-дружелюбни и готови да помагат. Накрая на годината било изследвано и здравословното състояние на екипа - всички резултати били по-добри от преди. Най-важното обаче за фирмата било, че екипът на този етаж увеличил продуктивността и проактивността си.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
25 май - неработен ден
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"