Swipe to the left

Видове градински люлки или как да разнообразим градината си

9 юли 2015 г. 16211 прегледa

 

Ако живеете в къща с двор или имате лятна вила, където обичате да прекарвате летните си почивки, то сигурно сте се замисляли за закупуването на градинска люлка.

Съществуват много и различни видове градински люлки, които няма как да обхванем, но ще ви покажем една част от тези, които на нас ни харесват или носят приятни спомени.

 

Детска люлка

Помните ли детските години, когато обичахте да се люлeeте навсякъде и никога не ви омръзваше? Така е и със сегашите деца. Видят ли люлка, веднага са на нея, а ако имат вкъщи, най-добре.

Хубавото на този тип детски люлки е, че могат да се закачат навсякъде – на дърво, на терасата, та дори и вкъщи за касата на някоя врата. Така децата Ви ще могат да се забавляват, когато пожелаят.

 

Люлка тип стар стол

В България като че ли не е много разпространено реновирането и повторното използване на стари мебели. На запад това е практика и резултатите доста често са невероятни. 

Тази люлка е пример за такава трансформация – от един непотребен трапезен стол може да се получи страхотна лятна люлка за Вашето дете, а защо не и за Вас.

 


Люлка тип хамак

Последните години станаха доста популярни и могат да се забележат както в дворовете на хората, така и в някое заведение край морето например. Отново са подходящи както за деца, така и за възрастни, като най-често имат товароносимост до 120 кг.

 

 


Люлка от палети

Още един пример за това какво може да сътвори човешката ръка. Трябват ви само 2-3 палети, здраво въже, винтове за дърво, инструмент за пробиване, нещо мекичко като дюшек, матрак и разбира се, малко въображение и желание. И резултатът е налице.

 


Двуместна/ триместна люлка

Може би най-разпространените градински люлки в България. Предлагат се най-често двуместни и триместни варианти, а разнообразието от материи, цветове, дебелина на възглавниците и не на последно място конструкция е голямо. Има дори люлки, които се превръщат в легло или се предлагат директно във формата на легло за мързеливите летни вечери.

Вижте тук моделите двуместни и триместни градински люлки, които ChairPro предлага.


 

Екзотична и модерна люлка

Една друга категория люлки са тези невероятно красиви, по-луксозни люлки, които сигурно сте срещали в някое модерно заведение с красива градина или край брега на морето или басейна. Те най-често са със собствена стойка и са изработени от изкуствен ратан, който може да бъде в различни цветове. Предлагат се и с меки възглавнички също в различни десени и цветове.

Вижте тук моделите екзотични люлки, които предлагаме.

 

Със сигурност по магазините можете да откриете много и различни видове люлки, а още повече са и тези, които сами можете да си направите. Но каквато и люлка да изберете, със сигурност ще ви е много приятно да прекарвате почивните си летни дни на нея.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00 Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"