Swipe to the left

Уникални начини да аранжирате офиса си

By Silvia Sotirova 4 years ago 92 Views No comments

Искате освежаващи идеи за новия си офис? Модерните офиси все повече залагат на отворените пространства и иновативните интериорни решения. Ето няколко начина да се създаде забележителна и модерна офис среда, в която служителите да се чувстват комфортно и да дават най-доброто от себе си. 

Ако имате възможност, впрегнете естествената светлина за осветление на офиса чрез големи прозорци, открити пространства, открити офис оформления, дори капандури. Естествената светлина създава съвсем различна обстановка. Много изследвания показват несъмненато предимство на естествената светлина пред изкуствената. Дори да сте в капана на ниски или приземни етажи или затворени помещения, избягвайте флуоресцентните лампи и ги заменете с по–модерни. Комбинирани с правилните цветове офис столове и дори и без пряка външна светлина обстановката ще е много по–добра и продуктивна. 

Все по–модерни са така наречените „зелени стаи“. Това са помещения за почивка на служителите, снабдени с разнообразни пособия за разтоварване като пинг-понг маси, дартс, дъски за шахмат и табла, дори конзоли за компютърни игри Sony Playstation. Гигантите в ИТ индустрията повлякоха крак в това отношение и в днешно време вече  почти всяка голяма и уважаваща себе си и служителите си компания разполага с подобни места.

Барплотове, бюра и офис столове от чисто дърво определено внасят различна атмосфера във всеки офис. Дървото определено е класически материал за обзавеждане и използването му винаги ще се свързва с усещане за класа и стил. Не се страхувайте да комбинирате мебели, направени от различен дървен материал. Те определено придават едно друго излъчване и тежест на офис пространството. И макар че в днешно време офис столовете и офис средата като цяло залагат в по-голямата си част на модерни и ергономични материи, дървото си остава класика в производството на мебели. Не може да се отрече, че комбинацията от естествена светлина, модерни ергономични офис столове и интериор, доминиран от естествено дърво, е неотразима.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"