Swipe to the left

Топ характеристики на офис столовете, които „мислят“ за нашето здраве

Топ характеристики на офис столовете, които „мислят“ за нашето здраве
От Iliana Iliana преди 4 месеца 191 прегледa Няма коментари

1.Възможност за свободно движение на крайниците

Тази опция позволява правилно кръвообращение и спира неприятното изтръпване или схващане през дългите часове на работа.

Моделът със седалка под формата на седло, както и с опцията за промяна на височината в много позиции, дава възможност за свободно движение на краката.

Вижте модела HAG CAPISCO PULS

Движението на седалката надолу и напред дава възможност за добър контакт с работната среда и също позволява свободно движение на крайниците. Вижте модела HAG H05

2.Без болка в раменете и врата

Contessa II

Това се постига благодарение на специален дизайн с уникална функционалност на подлакътниците. Те могат да се регулират в четири направления – във вертикала, в дълбочина, по хоризонтал и под ъгъл. Именно тези настройки премахват напрежението в раменете и врата.

Вижте моделите CONTESSA II Okamura и KULIK ROYAL

Автоматична поддържаща система за гърба (BAS Система) дава възможност, когато сме облегнати да въртим тялото си така, както го правим в естественото си състояние. Неограничаващите функции на облегалката и възможността за 15 градуса автоматично завъртане в областта на талията, ни спасява от схващания в кръста и по-сложни проблеми, като лумбална дискова херния например. Чрез тази автоматична система, столът се адаптира лесно към теглото на седящия и позицията му на седене. Така гърбът ни винаги намира адекватна опора в облегалката на стола.

Вижте модела ERGOPRO SE

3.Почивка по време на работа

Макар да звучи като оксиморон, е напълно възможно. Дори по време на осемчасовия работен ден е задължително, особено ако работата не ви позволява да ставате често и нямате време за разходки. Облягането назад, под по-голям наклон, не е опция на всеки офис стол. А е необходима, защото експертите препоръчват такава поне на 40 минути. Освен това раздвижвате гърба и не се схващате от една и съща поза. Наклонът може да стигне до 160 градуса и ви дава пълен релакс. Освен това можете да го направите и незабележимо, защото движението на облегалката става бавно и безшумно.

Вижте ERGO LUX

Повече за топ характеристиките на офис столовете, научете от нашия управляващ мениджър Радостин Кирилов в това видео: https://www.youtube.com/watch?v=tsZ9NF0BKsw&t=

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"