Swipe to the left

Типовете офис хора и тяхната продуктивност

Типовете офис хора и тяхната продуктивност
8 юли 2019 г. 498 прегледa

Типажите, които описваме, са най-често срещаните в работна среда, но много служители могат да бъдат и от смесен тип.

Със сигурност ще припознаете себе си или някой колега, особено ако работите в богата и населена офис среда.

Приятелят

Той винаги е готов да те изслуша и е емоционално интелигентен. Но често е по-добър в това да намира решене на чуждите проблеми, а не толкова на своите.
Ако вие сте от такъв тип, трябва да се концентрирате повече върху себе си и задачите си, защото кариерата ви зависи от това.


Шегаджията

За него няма нищо сериозно или жизненоважно, което да не може да бъде прието с чувство за хумор. Винаги желана компания, намалява напрежението в офиса, но понякога това е нож с две остриета. Лено разсейва и отнема концентрацията на околните.

Ако сте от този тип, то вие трябва да започнете да се съобразявате с нивото на стрес на колегите и да сте съпричастни, когато някой се стреми да реши важна и спешна задача.

Песимистът

Той е невъздържан, често прави коментари и е по-малко продуктивен от останалите. Обикновено никога не е доволен от нищо.

Ако притежавате такива наченки, осъзнайте, че мърморенето губи време. По-добре се концентрирайте върху градивното и променете цвета на всичко в розово. Така ще си тръгвате от офиса доволни и по-рано.

Мъртва тяга

Той е като онзи тип, с който в университета е трябвало да правите групов проект, а той се е включил единствено накрая, за да се подпише.
Все се скатава, все не разбрал, все няма нищо общо. Не излиза с вас по време на обедна почивка, не взима участие в екипната работа и чака с нетърпение да си тръгне. Такъв човек в офиса рано или късно ще трябва да „излезе от сянката си“, защото и повишението ще го подмине.

Кречеталото

Винаги има нужда от помощ, от това да си каже какво му е на главата и как не може да се справи с това или онова.
Ако съответният е съседът ви по бюро или служител, дайте му индивидуална задача с награда, която да го постави в конкурентна среда с останалите. Тогава и ще се концентрира повече и ще придобие самоувереност.

Контрол маниакът

Той винаги знае какво и как трябва да се свърши. Често е единственият си коректив и никой друг няма право на мнение.

Ако познавате такъв, сближете го с типажа „шегаджия“. Единият няма да се впечатлява, другият няма да се надъхва постоянно и с този прекрасен баланс помежду им, работният процес ще се превърне в песен.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"