Swipe to the left

Тенденции в модерното офис обзавеждане

2 ноември 2015 г. 6179 прегледa

 

Модерните офис интериори изискват гъвкавост и мобилност - среда, която се грижи за бързото темпо на иновации и обмен на идеи. Днешната работна сила изисква модерни офис мебели, които могат да се адаптират към техните нужди. Както иновативните офиси продължават да се развиват и адаптират своите работни места към променящата се технология, модерните офис мебели отразяват именно тези приоритети – алтернативни работни столове, фирмена култура и напредък.

Отворените офис пространства определено се наредиха в челните класации на съвременния офис дизайн. Построяването на много нови офис сгради в България измени обичайната представа за офис в апартамент под наем и въведе в употреба модерните тенденции на отворените офис пространства, практикувани от повечето от по-големите и значителни международни компании. Алтернативният офис дизайн има за цел преди всичко да създава среда, която да окуражава служителите да използват максимално своята креативност и прогресивно мислене, за да комуникират и работят успешно. 

Използването на метал и стъкло е все по-често явление в модерното офис оборудване. Металните и стъклени елементи присъстват навсякъде. Офис мебелите също преживяха истинска революция, като от старите и неудобни столове все повече се залага ергономични столове, пригодени към особеностите на човешкото тяло.  Ергономията в офис пространството е първото и най-важно за здравето, комфорта и продуктивността на всички работещи. Ако един работодател е достатъчно загрижен за здравето на своите служители е съвсем нормално да оборудва офиса, приемните и всички работни пространства с висок клас офис столове и бюра, които да бъдат сертифицирани за ергономично ползване. При възможностите за избор в днешно време далеч не е нужно столовете в офиса да са еднотипни. По-важното обаче е да подберете удобни и комфортни офис столове за всеки ваш служител. 

В света на съвременното офис пространство цветът е цар. Смесени цветове и материали с висок контраст илюстрират нарастващото разнообразие в офис средата. Колкото е по – иновативна компанията, толкова по – нестандартни и са офис мебелите. Отворената офис среда оборудвана по правилен начин кара служителите да имат чувството, че са част от един по – голям отбор – компанията. 

 

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"