Swipe to the left

Стол според професията

By Katq Blaginova 4 years ago 42 Views No comments

Все повече професии са свързани с работа в офис. С помощта на съвременните технологии значително улесняваме работата си. Това обаче води до дълги часове пред компютъра. Около една трета от денонощието си прекарваме на работното място, седнали на стол. Затова е изключително важно да имаме удобен стол, които ни предпазва от изкривявания на тялото.

Можете да изберете стол според професията си. За всеки тип работа има подходящи модели столове. В тази статия ще разгледаме кои са факторите за избор на стол за хора, заемащи мениджърски/директорски позиции.

Мениджърът на една компания е най-представителната фигура. Тази длъжност е свързана с много задачи, срещи и отговорности. Освен това, мениджърът е лицето на компанията, затова е от голямо значение как се облича, какви аксесоари носи и какво излъчване има. 


Сигурно сте забелязали, че директорите на големи компании изглеждат безупречно и притежават една специфична харизма. Това е нещо, което се „тренира“ и се учи с години. Другият важен фактор за мениджърите е видът на офиса им – как е обзаведен, в какви тонове и най-вече какъв стол са избрали. Защо е така? Както дрехите, прическата, аксесоарите и дори парфюмът на един човек влиаят на възприятията на околните, така влиае средата, в която този човек се намира или работи. Затова е много важно какъв стол ще изберете. В зависимост от съобщението, което искате да внушите на хората, можете да изберете следните модели столове:

  • Новите компании (стартъпи) обикновено залагат на свеж и новаторски имидж, показващ на клиентите им, че те са модерни и отворени към нови идеи. За мениджърите на такива компании са подходящи столове, които са както удобни, така и с интересен дизайн.
  • Ако сте мениджър на голяма и влиятелна компания и искате клиентите да ви имат доверие и да ви възприемат като улегнал и влиятелен лидер, е добре да заложите на по-стандартен дизайн. Най-подходящ е стол, който внушава стил и респект.
  • Ако сте мениджър на по-малка компания и най-важно за клиентите ви е да разчитат, че винаги сте на разположение, можете да се спрете на функционален модел. За такъв тип мениджъри е от първо значение столът да е удобен, да предпазва от схващания и да увеличава продуктивността им.

 

Това са някои от нашите предложения за избор на стол според професията.

 

Можете да разгледате всички промоционални предложения на този линк: chairpro.bg/promocii

 
Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"