Swipe to the left

Стилове офис обзавеждане

26 март 2019 г. 773 прегледa

Индустриално офис обзавеждане

Индустриалният дизайн е популярна тенденция в жилищните и търговски интериори, който включва смес от органични и изкуствени елементи, за да създаде уникален баланс.

Рустик офис обзавеждане

Уникалният дизайн на офиса има уникалната способност да превърне „студеното пространство“ в топло и приветливо работно място, като използва най-семпли и натурални елементи. Например камък, таван от дървени греди или винтидж мебели. С неутрални цветове, леко „износен“ вид и природни елементи, можете да превърнете вашия офис от корпоративно място в уютна среда.

Модернистично офис обзавеждане

Мебелите са с изчистени линии и в неутрална палитра – в стратегически цветове, които съответстват на фирмената идентичност на марката. С акцент върху смелия декор, това е изборът на повечето корпоративни офиси и стартъпи. Изберете светла цветова гама и използвайте произведения на изкуството и друг артистичен декор.

Традиционно офис обзавеждане

Любим подход сред адвокатски кантори, традиционният стил обикновено включва дълбоки махагонови тоналности, модели с дърворезба и сложни детайли. Характерни са още вградени библиотеки и реставрирани кожени кресла, мебелите от череша, кестен и други.

ChairPro предлага цялостни офис решения, консултации за стилово съответствие с бранда и типа професионална сфера. Пишете ни, обадете ни се или посетете шоурума ни на бул.“Цариградско шосе“ 149.

Публикувано в: Полезни статии
Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"