Swipe to the left

Само за геймъри!

Само за геймъри!
17 май 2019 г. 14459 прегледa

Знаете ли, че първият стол, специално предназначен за геймъри, е направен през 2006-та година, от фирма DXRacer, която по същество се занимава с производство на луксозни спортни коли.

Какво е общото? Освен спортния дух на часовете електронни надпревари, който се припокрива до известна степен с адреналина на пистата, другото обединяващо е удобството.

Повечето модели столове за геймъри се изработват след запитвания, анкети, ревюта и обратна връзка от хора, които имат такъв лайфстайл.

И тук, както при спортните автомобили, се гледа безопасността, но в онзи аспект, който засяга липса на деформации и болки. И няма как – почитателите на видео или компютърните игри прекарват средно по 7 часа седмично пред екрана. Някои и доста повече. Разработчиците на гейминг дизайн, ИТ специалистите и всички, които са динамични натури и спокойното отпуснато седене не им е практика, са сред най-големите почитатели на тези така наречени геймърски столове.

Ето и още няколко детайла:

  • По подобие на местата за сядане в спортни автомобили, геймърските столове са направени от висококачествени и здрави материи, които да издържат на напрежението и честите несъзнателни движения на играещите.
  • Направени са така, че да е удобно за гърба, врата и долните крайници, по време на дългите сесии пред компютъра.
  • Материите и конструкцията са такива, че се запазва чувството за мекота, за да няма напрежение по време на дългото седене.
  • Ергономия – няма как да се движим непрекъснато в преследващ унес на някой електронен враг и да не се вживеем с много движения. За целта и самият стол трябва да се движи с нас, а това се осигурява от специалните механизми, които се адаптират към различните пози всеки миг.

Геймърският стол GAMEPAD например е изработен със седалка от мека еко кожа и облегалка от мрежа, които не предизвикват запарване и осигуряват свободна циркулация на въздуха. Подглавникът е много важна част, която „да подсеща“ за облягане на главата, която често при игри е наклонена напред с предизвикване на напрежение във врата.

От нашия асортимент: ГЕЙМЪРСКИ СТОЛ GAMEPAD

https://www.chairpro.bg/gejm-rski-stol-gamepad.html

Разбира се, дизайнът е атрактивен и футуристичен, отговарящ на фантастичните сюжети на повечето игри и на обичаната разчупена стилистика на геймърите.

Особено подходящ за любителите на игри, но и на всякакви спортни натури, запалени например по тунинг, е моделът BRIT, който е с висока облегалка, за да покрива изцяло гърба, покрита с висококачествена дамаска. Ергономията е развита до съвършенство. Подлакътниците например имат индивидуална настройка, а наклонът на седалката спрямо облегалката е с асинхронна настройка за повече свобода на движението.

От нашия асортимент: ОФИС СТОЛ BRIT

https://www.chairpro.bg/ofis-stol-brit-s-tekstilna-damaska-v-t-mno-sin-o-i-sivo.html

Нов поглед към геймърските столове

Един от бестселърите ни – ErgoPro SE, е сред моделите, които са идеални за хора с динамична стойка и които прекарват често и дълго време пред компютърния екран. Затова облегалката и седалката са обвити в проветрива и еластична мрежа, а чрез уникален механизъм, се регулира височината на седалката и наклона на облегалката чрез бутони, внедрени в подлакътниците. Удобно, практично, промяна за един миг, без да е нужно да се навеждаш и да прекъсваш играта.

От нашия асортимент: ЕРГОНОМИЧЕН СТОЛ ERGOPRO SE

https://www.chairpro.bg/ergonomichen-stol-ergopro-se-cheren.html

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
25 май - неработен ден
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"