Swipe to the left

Само за ценители – перфектната гейминг стая

Само за ценители – перфектната гейминг стая
20 януари 2020 г. 1870 прегледa

Според скорошно проучване на ЕЕDAR - кoмпaния зa изcлeдвaнe нa гeйм индycтpиятa, манията към видеоигрите не само не залязва, но и нараства. Според данните от миналата година,67% oт населението в Щaтитe peдoвнo игpaеигpи. Toвa oзнaчaвa пoвeчe oт 200 милиoнa дyши caмo в Aмepиĸa. Факт е, че възрастта далеч не се ограничава само с подрастващи.

Ако и вие обичате да разпускате по този начин след натоварения работен ден или още по-добре, ако имате приятели, които споделят това ваше хоби, може би е време да помислите за обзавеждане на собствена гейминг стая? Ето и няколко практични съвета как да стане това:

Обособяване на пространство

Това е вашата „основа“в този проект. Дали това ще е отделна стая, таванско помещение или обособен кът, вие решавате спрямо възможностите си. Важно е да е шумоизолирано. За тази цел може да използвате специални панели и мебели.

Пребоядисване и подходяща светлина

След като вече сте решили къде ще бъде вашата геймиг стая, ако е в ярки цветове, е добра идея да я пребоядисате. Успешни цветове са тъмносиньо, лилаво, нещо по-тъмно или опушено за максимална атмосфера на концентрация. Правилно подбраната светлина е изключително важна. Подходящи са LED лампите , които ще ви помогнат да се отпуснете максимално и ще щадят зрението ви от агресивното и обикновено дългото въздействие на монитора.

Обзавеждане

За правилното обзавеждане на първо място е важен подходящият стол. Той трябва да е ергономичен, с висока облегалка, която да притежава различни степени на наклон, да е изработен от „дишаща“ материя за максимален комфорт през часовете пред монитора. А като споменахме монитора – за него ще ви необходима подвижна стойка за монитор. Тя със сигурност ще Ви улесни, без да е нужно да се местите често и да усложнявате стойката си. За десерт изберете подходяща мека мебел – хубаво е да сменяте местоположението си и да си почивате от време на време. Полезно е и за физиката, и за психиката.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"