Swipe to the left

РЕГУЛИРУЕМИ БЮРА – подобрете здравето си, докато работите!

РЕГУЛИРУЕМИ БЮРА – подобрете здравето си, докато работите!
15 юли 2020 г. 917 прегледa

Последиците за здравето от заседналото положение на тялото и липсата на активно движение, вече са ни добре известни. За хората, които прекарват по-голямата част от дните си в седнало положение, независимо дали са хоум офис или не, има по-висок риск от развитие на сърдечно-съдови заболявания, диабет, наднормено тегло и трайна неправилна стойка. Но има лесен начин да предотвратите всичко това – регулируеми бюра. Ето защо:

Премахване на болката в гърба

Болки в гърба и кръста са често срещани оплаквания сред офис работниците.Доказано е, че болката в долната част на гърба е свързана със стреса - както физически, така и психологически. Изследванията от Центъра за контрол на заболяванията в САЩ показва, че регулируемите бюра могат да намалят болката в горната част на гърба и шията с до 54% само за месец.

По-голяма производителност

Тези, които успешно са преминали от изцяло седнало положение към използване на бюра с регулиране на височината, изпълняват със същата концентрация задачите, дори и по-добра. Скоростта на писане също не се повлиява от различното полуизправено или изправеното положение. С регулируемото бюро осигуряваме задължителната смяна на позата на тялото на всеки 40 минути и така подпомагаме на циркулацията на кръвта. А така си даваме повече енергия.

Намален риска от развитие на сърдечно-съдови нарушения

Концепцията, че работата в изправено положение понижава тези рискове, далеч не е нова. Проучване в далечната 1953 показва, че диригентите страдат с 50% по-малко от подобни проблеми, в сравнение с шофьори в градския транспорт. Дори активната физическа активност не може да компенсира негативните ефекти от 8-часов работен ден в изцяло седнало положение.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"