Swipe to the left

Пролетта дойде. Време е за почистване!

Пролетта дойде. Време е за почистване!
10 май 2019 г. 13171 прегледa

Според изследване на най-голямата компания в сферата на човешките ресурси в света Adecco, 75% от служителите се чувстват по-продуктивни, когато работят в чиста и проветрена среда, а липсата на такава намалява концентрацията и енергията им. Според същото изследване, 57% от служителите осъждат своите работодатели за това, че не са им осигурили хигиенизирана среда за работа.

Действително значението на чистотата често се подценява и неглижира, но се оказва основен фактор за ефективността на труда.

Пролетта е особено подходящо време, в което да изхвърлим ненужните вещи и да оставим само необходимото. По-топлото време и коренно различните климатични условия предполагат и някои промени. Прозорците, които допускат така необходимата за ефективен труд дневна светлина, трябва да бъдат кристално чисти, за да пропускат смело слънчевата светлина и да се лишат от наслоените през зимата замърсявания. Можем например да подновим столовете с такива, в които преобладава мрежата и осигурява по-прохладна среда за седящия. Промяната на интериора с по-цветен, ще бъде в пълен синхрон със слънчевата еуфория. Време е да помислим и за терасата или градината, където да върнем градинските маса, столове и чадър за моментите на почивка и глътка чист въздух за ново вдъхновение и фокусиране.

5 причини да се заемем с пролетно почистване на офиса:

1.Увеличава се продуктивността. Когато изхвърлим излишните неща, останали в шкафовете ни от миналата пролет, освобождаваме място за спешни и належащи и оптимизираме по-лесното им намиране и използване. Служителите "изяждат" 30% от служебното си време в търсене на документи или предмети, чието място не помнят или не знаят.

2.Според изследване на Американския колеж по алергология, астма и имунология, почистването лишава въздуха от редица алергени и спестява здравословни проблеми поне с 50%.

3.Чистият офис повишава ендорфините. Подобрете доброто настроение на служителите.

4.Вредните микроби и алергени са директно свързани с нивата на стрес. Когато ги няма, намаляват процентите психическо неразположение.

5.По-малкото прах гарантира по-малко вирусни инфекции.

Столовете също имат своя принос за добрата еко офис среда.

Все повече съвременни столове са изработени от здрави, издръжливи, но същевременно екологични материали, които не излъчват вредни емисии и не замърсяват въздуха във вътрешните офисни пространства.

Отличителен за такива качества е сертификатът Greenguard, който признава материали, които имат ниски химически емисии, подобрявайки качеството на въздуха в средата, в която се намират. Такъв сертификат притежават моделите на японския ергономичен лидер OKAMURA, например Lives, Sylphy и Luce , които отскоро са част от нашето портфолио.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
25 май - неработен ден
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"