Swipe to the left

​Пролетна промяна за градината

​Пролетна промяна за градината
13 май 2020 г. 2673 прегледa

Пролетта отдавна е тук, а с нея и постепенното разхлабване на социалната изолация. Какво по-подходящо място за разпускане и подсилване на имунитета от двора или градината?

Добър чадър за максимален комфорт

Именно в периода преди лятото и през първите ни активни излагания на слънчева светлина, трябва да внимаваме повече от всякога, защото кожата ни още не е подготвена. Може да се появят определени дерматологични проблеми като атопия или розацея или да се отключат алергични реакции. Не е за подценяване и негативният ефект върху очите – например фотокератит, което е дискомфорт в очите, който създава усещане за наличие на чуждо тяло. За да се защитите максимално добре, е много важно да се оборудвате с подходящ градински чадър или шатра.

Люлката – романтика и шик

Независимо дали имате деца или не, никога не е късно да се върнете към детството и да се заредите с онова непринудено безгрижие. Направете го с люлка! Стоманената конструкция осигурява стабилност, а неръждаемите пружинки на захващането на седалката са гаранция за здравина и винаги лесно раздвижване. Независимо дали използвате люлката за клиентите на кафенето си или за собствения си заден двор. Внимателно подбрана, тя носи и неповторима романтика и шик.

Практични столове и маси

Ако вече сте решили, че ще прекарвате значителна част от времето навън, ще са ви нужни и добри градински мебели. На първо място столовете и масите трябва да са издръжливи и неподатливи на капризите на времето. Подходящи материали са дърво, метал, ратан. Не по-малко важна е и практичността, още повече, ако сте в сфера, която все още продължава да предоставя възможности за отдалечена работа. Няма нищо по-приятно от това да съчетаете работата с удоволствието и да черпите от жизнената сила на природата, изнасяйки хоум офиса си навън. Ако имате голямо семейство или скоро планирате да посрещате гости, допълнете пространството с подходяща пейкатя е компактна мебел, пестяща пространство и същевременно разширява възможността за повече места.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"