Swipe to the left

Притеснени сте от завръщането в офиса? Решението са ПРЕГРАДНИ стени

Притеснени сте от завръщането в офиса? Решението са ПРЕГРАДНИ стени
17 юни 2020 г. 572 прегледa

След постепенното отшумяване на световната пандемия от COVID-19 все повече бизнеси предпазливо се завръщат към офиса, след принудителната няколкомесечна хоум офис социална изолация. Макар и това да е крачка напред към предишния ритъм на живот, работодателите са задължени да бъдат много прецизни при осигуряването на безопасни условия на труд. Ето и някои основни съвети, които може да приложите бързо и лесно:

Лична изолация чрез панели

Доскоро бе все по-модерно офис площите да са отворени. Но при настъпването на изненадващата ситуация, в такава среда е изключително важно личното пространство на всеки да бъде "оградено". Практичен вариант са преградните стени, които да се сложат на вече съществуващи работни станции. Този лесен метод не само ще гарантира задължителните два метра разстояние, но и щешумоизолира. Разнообразието на материали от стъкло, дърво и меш ще паснат във всеки дизайн и позволява запазване на зрителния контакт, ако конкретната ситуация го изисква.

Не пренебрегвайте и местата за почивка!

Освен работните места, трябва да се обърне специално внимание и на общите помещения като места за почивкаили такива за хранене във или около офис сградите. Там липсата на струпване е още по-голямо предизвикателство. Експертите от ChairPro препоръчват и при тях да се използват прозрачни стени от плексиглас, които могат лесно да бъдат монтирани около вече съществуващите маси. По този начин ще се спестят време и средства за реорганизация на обектите за отмора, а препоръчителното разделение на човекопотока и спокойствието ще са гарантирани.

Лесни за монтиране и почистване

Преградните стени са много лесни за поставяне, независимо от вида работно място, с което разполагате. С височината им между 1400 и 1600 мм и ширина от 1000 мм, те са предназначени както за хоризонтално, така и за вертикално монтиране на всякакви работни пространства. Самият процес е бърз и лесен, особено когато работният ден не може да бъде прекъсван за дълго. Панелите комбинират дърво, мрежа и стъкло с дебелина от достатъчна дебелина между 20 мм и 40 мм, а в същото време конструкцията е гарантирано стабилна. Почистването също е максимално улеснено - само с кърпа с дезинфектант.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"