Swipe to the left

Правилното решение за вашия офис интериор

18 януари 2016 г. 1196 прегледa

 

В модерния интериорен дизайн се взима под внимание най-вече това, което вдъхновява, променя и мотивира. Оказва се, че едно от най-важните неща е как нашата работна среда мотивира производителността. Всички ние искаме работно място, което провокира и вдъхновява таланта. ChairPro е в състояние да достави модерни ергономични мебели, които да допълнят интериорното решение и да придадат именно това усещане.

В съвременните офиси все повече се поставя акцент върху съвместната работа. В резултат на това офис мебелите все повече се проектират така, че да предразполагат към сътрудничеството и съвместните действия. Повишената мобилност на технологията вече позволява старата максима "Един човек на бюро" да бъде разчупена – така дори малките офиси могат да  помещават повече хора чрез оригинално разпределяне на пространството. По последни проучвания с увеличаването на подвижността на технологията, ползвана в офисите, може да се постигне до 60% по-ниска нужда от отделни бюра. Навлизат така наречените модулни бюра, които могат да бъдат организирани и подредени в различни интериорни решения и конфигурации.

Aсортиментът на ChairPro e достатъчно богат, за да ви помогне да организирате и да създадете максимално функционална офис среда. Гъвкавите интериорни решения предлагат безброй възможности да обзаведете офиса си. Необходимостта от движение в работното пространство се осъществява чрез осигуряване на разнообразна и иновативна офис среда.  

Представете си, че потенциален клиент на услугите, които предлага вашата компания, се разходи из офиса ви. Как ще се почувства? В идеалния случай ще се чувства добре дошъл и изпълнен с доверие. Всеки работодател иска клиентите му да останат с добро впечатление и да вярват в това, което прави. Работните места имат голяма роля в тези отношения. Може да изглежда несвързано на пръв поглед, но офис мебелите определено могат да влияят на продажбите. Ако даден бизнес партньор е посетил офис с тесни пространства и лоши интериорни решения, той може подсъзнателно да оцени компанията като отстъпваща на друга, взела правилните интериорни решения. Подобна категоризация представлява положителна корелация между едно естетично работно пространство и положителното впечатление, с което един потенциален клиент остава. Как се постига работно място, което прави впечатление? То е комбинация от цвета, естетиката на самите мебели, дизайна на оформлението.

ChairPro предлага цялата гама продукти, която е нужна на един офис да изглежда добре. Първото впечатление идва винаги от посетителските столове. ChairPro предлага над 200 решения в това отношение, дело на водещите производители Dauphin, Antares, Leyform, Nowy Styl. Моделите са изключително разнообразни и могат да се впишат както в класически, така и в нестандартни интериорни решения. Предлага се също много широка гама от директорски, президентски, ергономични и работни столове, канапета, бюра и конферентни офис маси от посочените и други авторитетни производители. Всички артикули се отличават с високо качество, красив дизайн, висока издръжливост, изключително надеждни механизми и голямо разнообразие от дамаски и цветове.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"