Swipe to the left

Правилно обзаведената детска стая - предпоставка за енергия и здраве

Правилно обзаведената детска стая - предпоставка за енергия и здраве
25 ноември 2019 г. 1965 прегледa

12 години – толкова прекарва средно всяко дете на ученическо бюро. Време, в което се формират и затвърждават работните навици и тези за организиране на времето, но не на последно място и периодът, който оказва съществено влияние върху пълноценното физическо развитие на вашето дете.

За да сте сигурни, че ще сведете до минимум риска от нездравословна среда, най-важното, на което трябва да обърнете внимание, е първоначалният избор на ученическо обзавеждане.

С детско ергономично бюро Junior продължителните часове пред компютъраи учебниците, ще са по-приятни отвсякога, а натоварването на гръбначния стълб и рискът от изкривявания ще останат в миналото. Но най-готиното от всичко е, че моделите на производителя Mayer „растат“ заедно с детето Ви през годините чрез функцията си за регулиране, с което спестявате средства и време.

Освен удобството, друг безспорен важен елемент при правилното обзавеждане на детската стая, е безопасността - ръбовете трябва да са заоблени, а механизмите да са опростени. Не трябва да липсва и достатъчно пространство за лампи, книги и пособия.

Разбира е, неизменна част от това пространство е столът. Например детски стол MYPONY AQUACLEAN, на който еднакво добре ще се чувства на него както 4-годишно дете, така и юноша.

Основните правила, които е препоръчително да следвате при бюрото и стола са: стъпалата да са в хоризонтална позиция на пода; долната част на краката трябва да е във вертикална позиция спрямо пода и стъпалата; бедрата да са в хоризонтално положение; гръбначният стълб да е изправен; плотът да е под наклон, за да могат ръцете да се спускат върху бюрото в удобна, „почиваща“ позиция.

Важен фактор за пълноценния престой на детето Ви в детската стая е и осветлението. То трябва да е много внимателно подбрано, за да не изморява зрението му. Специалистите препоръчват светлината да не се смесва между изкуствена и естествена. Ако имате възможност позиционирайте бюрото срещу прозореца. Във вечерните есенни часове, подходящ избор би бил 16W LED лампа, която има три вида светлина - бяла, топло-бяла и неутрална. Освен това предоставя и опция за безжично зареждане на смартфони – функция - бонус, която би допадналa на всеки, който е запален по технологиите.

Не на последно място е и изборът на дизайн – препоръчително е цветовете да са свежи и разнообразни, а стаята да носи усещане за уют и настроение.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
25 май - неработен ден
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"