Swipe to the left

Практично - за чадърите!

Практично - за чадърите!
29 юли 2019 г. 947 прегледa

Подслон в горещината

Летните градини на заведенията са най-съблазнителните оазиси в разгара на жегата, привличащи с разхладителни летни коктейли и нужната сянка.
Градинските чадъри играят ключова роля в това неудържимо привличане. Те създават истински подслон от горещината и имат още няколко коза скрити под сенника си.

Разнообразие на големина и цветове

Дали ще вземете няколко големи чадъра, които да обхващат целия двор на заведението или ще персонализирате всяка маса със собствена сянка, зависи от бюджета и пространството, с което разпологате. Имайте предвид, че площта на чадъра трябва да е поне 2 пъти по-голяма от тази на масата, за да може всеки клиент да се радва на прохлада, където и да седне. Не забравяйте и за височината, която трябва да е около 2.5м, за да осигурява достатъчен комфорт. От друга страна няма значение дали чадърът ще е в светлата или тъмната гама, вече всеки може да ви предложи добра UV защита.

Здрава основа

За да не засенчат доброто ви настроение по-ветровитите дни, намерете градниски чадър с добра основа. За 3 метра сенник са необходими около 40 кг. основна тежест – достатъчна, за да устои на капризите на времето.

Чадър, издържащ на пустинни жеги и амазонска влага

Сенникът на градинския чадър трябва да има UV защита поне 40. Най- добрата възможност си остават чадърите със защита 80, под които разликата е осезаема и драстична не само за кожата, но и за цялостната телесна температура.
Търсете сенници от висококачествен полиестер, който освен от горещото слънце, може да ви предпази и в дъждовни дни. Полиестерът е водорезистентен.

За всяка градина си има чадър

Най-добрият материал за изграждане на стеблото на градински чадър е висококачественият аллуминий. Той е издържлив на всякакви капризи на времето, както и на корозия, така че такъв продукт ще ви бъде полезен с години.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"