Swipe to the left

Подвижни вътрешни прегради в офиса – решението в сезона на грипа

Подвижни вътрешни прегради в офиса – решението в сезона на грипа
20 март 2020 г. 390 прегледa

В сезона на грипа големият брой отсъстващи служители е предизвикателствата пред работодателите за запазване на нормалния ритъм на работа. За оставащите в офиса предизвикателствата да останат здрави стават все по-големи. Освен засилената дезинфекция на общите пространства, за работодателите има още един лесен начин да ограничат разпространението на болести – а именно – като превърнат всички свободни помещения в нови работни места чрез вътрешни прегради между отделните работни станции. По този начин служителите ще бъдат максимално защитени без да се налага да работят от вкъщи, което невинаги е възможно.

Изборът на правилните елементи е от съществено значение за стила и ефективността, които искате да постигнете, особено, ако офисът ви е във все по-модерния „отворен тип“ . Ето защо те са все по-предпочитани:

Гарантирано лично пространство

Офисните прегради са сред най-добрите елементи, които гарантират лично пространство и шумоизолиране на вас и вашите служители. Редица изследвания сочат, че нивото на шума в офиса може да надвиши това от натоварен булевард. Тук идват на помощ тези супер практични елементи, които могат да се използват в най-различни конфигурации. стени. Те помагат на служителите да се концентрират по-добре върху работата си, тъй като факторът на смущение до голяма степен е намален. Внедряването им гарантира по-голяма продуктивност. Получаването на телефонни обаждания и провеждането на срещи също става много по-лесно, тъй като има повече място и тишина без излишни усилия.

Светлина, моля

Подвижните офиси прегради, за разлика от механичното отделяне на помещението, не спират естествената светлина. Това автоматично създава положителна и приветлива среда. Те правят вашето офисно пространство да изглежда по-голямо. Добавената светлина със сигурност ще повлия положително и ще остави приятно крайно впечатление на служителите и партньорите ви.

Естетиката на първо място

Вътрешните прегради се предлагат в широк спектър от материали и стилове, които могат да допринесат за естетиката в офиса. Ако изберете такива в свеж цвят - това може да е приятен цветен акцент, което със сигурност ще повиши продуктивността на служителите ви и ще гарантира по-приятен престой в офиса.

Спестяват средства

Преградите са най-добрите начини да спестите време и средства и в същото време да направите вашия офис добре обзаведен и просторен. Те са един от най-добрите начини да разделите офиса на различни секции и дори да разделите седящи близо един до друг служители. Освен това ставате много по-гъвкави спрямо стените – когато решите да преобразявате интериора, когато екипът ви се разширява или ви се наложи преструктуриране на отдели.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
25 май - неработен ден
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"