Swipe to the left

Партньорът на Chair Pro – Okamura в колаборация с Microsoft за ОФИСИ НА БЪДЕЩЕТО!

Партньорът на Chair Pro – Okamura в колаборация с Microsoft за ОФИСИ НА БЪДЕЩЕТО!
26 февруари 2020 г. 1161 прегледa

Японският лидер на пазара за офис обзавеждане - Okamura, който е партньор на ChairPro, съобщи, че ще си сътрудничи с Microsoft за създаване на истински офиси на бъдещето. Това стана известно по време на форума Internet of things in Action, организиран от технологичния гигант.

Планирано е до 2025-та година да бъде разработен интернет базиран модел за следене удовлетвореността на потребителите на изделията на Okamura. За целта ще бъдат използвани сензори, монтирани в столове и други офис мебели. Те ще събират информация за температурата, влажността, осветлението, звуковите замърсители и други.

Информацията ще бъде качвана в облака на Microsoft, след което ще се прави анализ чрез инструмента Power Bi. След прецизна обработка, данните ще се използват за фасилити мениджмънта, стратегическо планиране, както и за разработване на дългосрочни интелигентни офис решения и цялостно подобряване на здравословната среда. Макар и проектът да е в начален стадии, от двете компании уверяват, че няма да има съществени промени при дизайна на мебелите.

Целта е да се увеличи в максимална степен комфортът при използването на изделията на Okamura, които нееднократно са заявявали своите намерения да се фокусира към IT решения и технологии.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"