Swipe to the left

OKAMURA с награда за седма поредна година от най-престижния конкурс за дизайн RED DOT 2020

OKAMURA с награда за седма поредна година от най-престижния конкурс за дизайн RED DOT 2020
22 април 2020 г. 1779 прегледa

За седма поредна японският лидер в обзавеждането OKAMURA получи заслужено отличие в тазгодишното издание на една от най-престижните награди за дизайн Red Dot Аward, което се проведе през месец март.

Партньорът на ChairPro, който е с над 70-годишна история, се отличи в четири категории, включително и най-важната - Red Dot: Best of the Best, а първенецът е заседателният стол "Marca".

Продуктът внедрява технология, базирана на разтегателния меш. Този материал се е наложил като стандарт при облегалките и седалките на висок клас продукти. Повърхността на седалката на стола „Marca” e мрежеста до ръба, покривайки рамката, гъвкава и удобна за използване за дълги срещи. Освен забележителен дизайн, притежава и функционалност, която позволява столът да бъде съхраняван компактно.

Сред другите отличени офис мебели е маса за срещи „Маrca”. Тя е тънка, компактна, красива, съчетава комфорт и висока оперативност. Разполага и с вграден контакт. Експертите са дали и заслужена оценка на стол "Finora", която комбинира естетиката на италианския дизайн и техническия напредък. Четвъртият артикул е бюро „Soliste”. To постигна изискана лекота с класическа форма, за да се превърне в еталон за бюро, съвместимо с разнообразни офис стилове.

Немският дизайнерски център Red Dot Design съществува от 1955-та година. Разполага със собствен изследователски център и четири тематични музея по целия свят. С цел максимално добре да оцени многообразието в областта на дизайна, наградата се разделя на три дисциплини: Red Dot Award: Дизайн на продукти, Red Dot Award: Марки и комуникационен дизайн и Red Dot Award: Design Concept.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"