Swipe to the left

Офис столовете на бъдещето изглеждат интересно

17 август 2015 г. 1098 прегледa
Има изобилие от версии как ще изглеждат офис пространствата и оборудването за тях в бъдещето. От гигантски пространства с всички удобства за служителите до напълно дигитални офиси с роботи, скитащи из коридорите.

Но какво ще стане с офис столовете? Един известен холандски дизайнер на име Говерт Флинт смята, че служителите ще бъдат доста по – щастливи ако има движение. И за да насърчи милиони от нас, които все още прекарват времето си в седене той е създал един стол, който въвежда движение в заседналия ни работен ден.

 

 

Технологията превръща човешкото тяло в компютърна мишка и чрез новите офис столове хората ще се движат колкото е нужно на организма, колкото и невероятно да звучи.

 

 

Столовете на бъдещето излеждат много футуристично, но всъщност са създадени по модел на движението на балерините.  Самият дизайнер на стола афишира, че за в бъдеще ще се търси съвместна работа по идеята с разработчици на софтуер и програмисти, за да се изработи интерфейс, базиран на тялото. Така и клавиатурата ще бъде заменена с движения на тялото и то по един несравнимо по – удобен за хората начин.

Потребителите могат да правят няколко команди на базата на собствените си движения на тялото. Преместването на торса нагоре, надолу, наляво или надясно, ще направи така, че самият курсор на мишката се изместват по съответния начин.. Кликвания на мишката пък могат да бъдат направени с движение на десния или левия крак.

Комбинацията от Ергономичен дизайн и елегантната интеграция на последните технологии в този офис стол ще направят телата ни отново функционални. В този смисъл работното място ще е полезно, а не вредно за здравето.

 

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"