Swipe to the left

Офис средата се определя и от цветните нюанси

28 септември 2015 г. 534 прегледa

Зимата още не е започнала, а вече се обсъждат новите цветови тенденции в офис обзавеждането за пролет 2016 г. Лъскавите и модерни линии, представени от водещите дизайнери съвсем скоро на тазгодишното издание на New York Fashion Week, определено могат да бъдат използвани за база на прогноза накъде точно ще се ориентира офис обзавеждането през 2016 г.

Една от водещите тенденции е сивото във всичките му по–светли нюанси. Сивото е готината сестра на семейството цветове. То е цвят, който никога не излиза от мода, също толкова впечатляващ е като черното и бялото и може да се комбинира със смели и ярки цветове като червено, жълто и оранжево. Сивите тонове са най-подходящи за по–големите офис мебели в съвместните офис пространства, както и за меката мебел. 

 

Синьото традиционно внушава спокойствие и на служителите, и на посетителите на даден офис. Съществуват стотици нюанси на синьото, което дава възможност за размах при избора на точния нюанс за точните офис столове и мебелировка. Синьото определено е богат и дълбок цвят, който действа едновременно успокояващо и релаксиращо. Този цвят е много подходящ за конферентна зала, рецепция или преходни пространства като фоайета и коридори. 

Хората винаги биха обърнали внимание на жена с червена рокля. Защо да не оборудвате офиса си с червени офис столове? Би било ефектно. Също изключителното богатство на нюанси на червения цвят дават голяма възможност за избор. Отличните му качества относно комбинации с други цветове също са голям плюс. Червеното е енергичен цвят, който е идеален за съвместни работни пространства, нетрадиционни конферентни зали, както и за офиси на компании от технологичния сектор, които винаги смайват с нетрадиционни форми и подход към интериора. Препоръчва се червеният цвят да се използва балансирано и внимателно, за да се създаде баланс при първото впечатление.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"