Swipe to the left

Нова полезна функционалност в ChairPro

23 февруари 2015 г. 425 прегледa

 

Знаем, че изборът на стол може да бъде доста труден, особено когато на човек му е омръзнало от болката в кръста и врата и е решил, че е време да замени стандартния си офис стол с нещо по-добро за себе си и своето здраве.

Тогава човек започва едно проучване и издирване на правилния стол за него, което най-често стартира онлайн.

И понеже в ChairPro се стараем да сме максимално полезни на нашите клиенти, наскоро добавихме нова функционалност, която може би вече сте видели. Това е т.нар. визуализиране на механизмите на движение на нашите офис столове.

 

 

Например при ергономичния директорски стол INTRATA M – 22 движенията на различните елементи на стола могат да се видят при клик върху таба Механизми под снимката на продукта, а именно:

Газов амортисьор (Gas lift) - осигурява регулирането на височината на стола.

Плъзгане на седалката (Seat sliding) - изразява се в хоризонтално движение на седалката, което осигурява подходящото отстояние между таза и гръба

Асинхронно наклоняване на седалка и облегалка с фиксиране в определена позиция (Asynchronous tilt seat and back with a lock)

   

Промяна на височината на подлакътниците (Armrest upward)

Регулиране височината на лумбалната опора (Lumbar support height)

Регулиране на височината  на подглавника (Neckrest adjustble height) - осигурява подходящото ниво на подглавника, в зависимост от височината на седящия

 

Почти всички офис столове в ChairPro имат вече добавени механизми, които се надяваме да ви помогнат да добиете по-ясна представа не само как изглеждат, но и как се движат. Като допълнение, част от столовете ни имат и видеа, които още по-точно показват фунцкионалностите им.

За по-добър изглед на всички механизми, можете да посетите специалната ни страница тук.

Разбира се, за всякакви въпроси и съвети, можете да се обърнете към нас. Ние сме на разположение от понеделник до петък от 9:00 до 18:30 на телефон 0700 10 750, в чата ни, на имейл: info@chairpro.bg, както и на място в нашия шоурум, където можете да тествате част от нашите ергономични столове. Заповядайте в гр. София, бул. Цариградско шосе 139, ет. 4.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00 Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"