Swipe to the left

ChairPro разширява асортимента си с немски столове от Topstar

27 юни 2013 г. 1244 прегледa
ChairPro разширява асортимента си с немски столове Topstar

ChairPro разширява асортимента си с уникални дизайнерски офис столове от немския производител Topstar. Всички те са произведени в Германия и се отличават с високо качество, издръжливост и уникален дизайн, както и се предлагат в голямо разнообразие от цветове.

Новият асортимент дизайнерски столове ще Ви предложи висок клас работни, директорски, ергономични офис столове, детски въртящи се столове, табуретки и столове за специална употреба. Всички те се предлагат с 3 години гаранция и ще бъдат доставяни директно от Германия до Вашия дом или офис напълно безплатно.

Голяма част от моделите на Topstar, например серията Sitness, имат вградена функция за 3D движение на седалката във всички посоки, което Ви предоставя възможност да тренирате гърба си, докато почивате или работите в офиса.

Като допълнение, моделите от серията табуретки Sitness Half Ball са уникални и ще Ви помогнат не само да седите правилно на стола - с изправен гръб, но и да използвате седалката като уред за ежедневни тренировки и игри. Седалката се сваля и с нея можете да правите коремни преси, упражнения за краката и за цялото тяло.


Topstar

Topstar е немска компания, която започнва своята дейсност през 1949 г. в Германия като фабрика за дървени столове. През 1976 г. компанията разширява дейността си и започва да произвежда офис столове. Днес Topstar разполага с производствена база от 100 000 м2 и капацитет от 10 000 стола на ден. Компанията е сертифицирана по международните стандарти за качество и управление на околната среда ISO 9001:2008 и ISO 14001-2009.

 
 
#topstar Публикувано в: Полезни статии
Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
25 май - неработен ден
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"