Swipe to the left

Най-продаваното ни детско бюро PROFI3 със заслужено отличие за тест за качество

Най-продаваното ни детско бюро PROFI3 със заслужено отличие за тест за качество
2 декември 2019 г. 1301 прегледa

Детското бюро PROFI3 на MAYER CZ, което предлагаме от ChairPro се представи отлично при теста за качество на немския портал test-vergleiche.com и е наградена с приза „НАЙ-ДОБРА ПРЕПОРЪКА” с марка 1.4 (много добър).

Конкуренцията бе голяма – с общо петима известни производителя. Авторитетното жури оцени високо функциите на детската маса, която осигурява пълна защита от нараняване и служи като органайзер за съхранение на канцеларски материали. Най-забележителни са страничните неподвижни плотове на масата, които умишлено допълват голямата основна работна повърхност и осигуряват още по-голямо пространство за съхранение. Осигурен е и практичен държач за училищната раница, за да не заема място, а в същото време да е на една ръка разстояние.

„Детската маса PROFI3 е много гъвкава, с добро качество и индивидуални настройки и е най-добрият избор за ученици и студенти“, е заключението на журито от test-vergleiche.com - независим портал за сравнение на различни продукти и услуги.

Практичността и безопасността са двете най-важни условия за едно детско бюро. Тъй като детето все още не е със стабилна двигателна култура и устойчивост, всяко излишно движение или неправилна стойка, биха могли да доведат до неприятни болки или изкривявания. Лесното достигане до учебните пособия, освен че учат на организираност, успяват да спестят и доста двигателни усилия. Безопасните повърхности и механизми дават спокойствие и на самите родители, че могат да оставят детето си да учи самостоятелно в детската стая.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
25 май - неработен ден
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"