Swipe to the left

Намалете дискомфорта при ГЕЙМИНГА

7 октомври 2020 г. 264 прегледa

Случвали ли ви се е да прекъснете любимата игра, заради дискомфорт в очите, главата или тялото? Независимо дали играете на телевизор, компютър, телефон или таблет, играта ви никога не трябва да спира поради болка и напрежение. Добрата новина е, че ималесни стъпки, чрез които да обезпечите позата си и да извлечете максималното от любимото хоби.

Достатъчно разстояние от монитора

Старайте се екраните да са на нивото на очите ви, за да поддържате очите, раменете и врата си отпуснати. За тази цел особено подходящи сарамене на монитор, които позволяват прецизно регулиране. Препоръчителното разстояние е между 60 и 80 см. Очите ви трябва да са на нивото на 1/3 от горната част от екрана. Самият монитор трябва да е под наклон максимум до 35 градуса. Ако предпочитаме телефон или таблет, не трябва вие да се навеждате към екрана.

Добър стол

Един от най-важните елементи за обезпечаване на комфорта при гейминга е добрият стол. Подходящ за тази цел е геймърскистол GAME 7512. Неговият регулируем люлеещ механизъм и възможност за заключване седалка и облегалка в различни позиции ще направи изживяването запомнящо се. Разбира се освен добри технически характеристики и атрактивен дизайн, всеки добър геймърски стол трябва и да е изработен от подходящаматерия, която да не дразни кожата и да се поддържа лесно. Текстилът се почиства лесно с влажна кърпа и препарат, а освен товане задържа вируси и бактерии

Не пренебрегвайте осветлението

Ако практикувате гейминг носете игрални очила, които имат антирефлексни свойства. Подобни очила имат способности за филтриране на синята светлина като не позволяват тя да проникне дълбоко в окото. Създайте контраст като насочите различни източници на светлина в различни посоки. Не играйте на тъмно, защото това ще натовари зрението и намалете максимално контраста на монитора. Добър вариант е използването на лампи.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"