Swipe to the left

Национален преглед: „И в България - бизнес с европейско лице“

Национален преглед: „И в България - бизнес с европейско лице“
31 октомври 2019 г. 282 прегледa

На 21-ви октомври списание „Труд и здраве“ организира събитие, на което български компании бяха наградени за принос относно безопасните условия на труд. Като посланици на ергономията и здравословната работна среда, ChairPro бе сред наградените. Нашият управляващ директор Радостин Кирилов получи плакет за висока фирмена ефективност, отлични резултати в сферата на безопасността и здравето при работа и отговорна социална политка на бранда ни.

Инициативата събра на едно място фирми от всичките 28 региона на страната, които лансират добрите политики и теми като ергономичността, безвредната работна среда и провеждането на цялостна корпоративна социална политика. Събитието бе под патронажа на Министерството на икономиката и на Главна инспекция по труда.
Селектирани бяха редица фирми с впечатляващи цялостни резултати, които представиха „европейското лице“ на професионализма.

Ние вярваме във всички тези определния и работим в насока за все по-качествена работна среда и по-авторитетно място на българския бизнес на „европейската сцена“. Ергономията е опеделение за здраве и наша мисия, което ние може да предадем като култура в офис простраствата и се радваме, че усилията ни имат резултат!

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"