Swipe to the left

Нови тенденции в модерните офиси

26 август 2015 г. 1212 прегледa

Съвременните офиси не са това, което бяха. Днес те повече приличат на дом. По-големите компании създават цели миниградове, в които има всички необходими битови услуги, магазини и детски градини. Така служителите няма да губят време след работа и ще могат да се отдадат на пълноценна почивка. Много психолози твърдят, че позитивната атмосфера в офиса може да вдигне производителността на служителите до 50%.

В наши дни все повече офиси на проспериращи компании правят стъпки в тази посока. Това са предимно фирми от бранша на рекламата, ПР-а и ИТ продукцията, където необходимостта от свежи умове и благоразположени психически кадри е най-силна. Няколко подобни офиса са пример, който потвърждава тенденцията за пълна промяна на работните пространства. 

модерен офис 1

Office Greenhouse е уникална концепция за „зелен“ офис, дело на  латвийските архитекти  от OpenAD. Разположен в Рига, той е напълно иновативен, спазващ ергономични линии, въздушна цветова гама, обилна растителност създава невероятна атмосфера за работа.  Използвано е естествено дърво, а помещенията са щедро осветени от естествена светлина, която е прецизно комбинирана с изкуствено осветление, подсилващо илюзията за слънчев ден. Усещането на обитателите на офиса е за открито пространство, заредено с енергия. 

модерен офис 2

Офисът на  eBay в Турция се движи в същата тенденция. Той се простира на цели 2000 кв. м в сградата O.S.O Mimarlik Office Building в Истанбул.  Работното пространство е отворено, просторно  и обединява зони за работа, почивка и технически функции. На разположение на служителите и гостите са уютно кафе-бар, библиотека, достъп до музика, телевизия и дори PlayStation. Привидно хаотичният и ярък дизайн е с идеята да отразява корпоративния стил на фирмата и да създава креативна обстановка. Ергономичните офис столове са задължителен атрибут за всяко наистина модерно работно място и това правило не е пропуснато от eBay в Истанбул. Съчетанието на удобства за служителите, зеленина, изглед и комфортна офис обстановка е в основата на успеха на всяка наистина сериозна компания.

модерен офис 3

модерен офис 4

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"