Swipe to the left

Мебели, които ви подсещат кога да се раздвижвате? Бъдещето е вече тук!

Мебели, които ви подсещат кога да се раздвижвате? Бъдещето е вече тук!
9 септември 2020 г. 436 прегледa

Според данни на Американския институт по хиропрактика, болките в гърба са причина номер едно за трайни увреждания на опорно-двигателните функции. Като основни “виновници” са неприсъщите пози и заседяването. От една страна вреди неестественото ни положение, като силно навеждане, изгърбване или усукване. От друга - поставяне на тялото в една и съща поза за часове наред е изборът с най-неприятни последствия. Най-ефективният начин да защитите здравето си, е използването на ергономични мебели.

Работна маса с аларма

Дори и да сте дисциплиниран човек, който иска да се раздвижва на всеки 40 до 50 минути, невинаги успеваемостта е 100%. Точно тук е допирната точка с новите технологии - например регулируемо бюро Ergo Desk Pro с аларма. Тя е вградена в механизма, чрез който се регулира височината на бюрото. Лесна за настройване до час и половина, тя ненатрапчиво напомня кога е време да смените позата или да станете. Опциите стигат и по-далеч – най-подходящите и удобни височини могат да бъдат автоматично запазени, което спестява ценно време.

Стол, на който седите... активно? Възможно е.

Активно” и “седене” - дори двата термина да звучат като оксиморони, най-новите тенденции при ергономията в офиса ги събират в едно. Пример еергономичен стол ErgoPro. Регулирането в дълбочина и височина, както и синхронният механизъм с възможност за заключване в 6 положения на наклон и ъгъл до 35 градуса, са гаранция за намиране на перфектната поза ваш стил. Така не се позволява тялото да остава в една позиция за дълго време. Това ще сведе до минимум симптомите на обездвижване, като отслабване на мускулите, изтръпване, крампи, дискомфорт в очите или главоболие.

Движение без да спирате работа

Ергономичните мебели са идеалният вариант за запазване на здравето и със сигурност не изключват движението и концентрацията. Подходящи варианти са фитнес пътека или работна табуретка. Чрез движението с тях заздравявате мускулатурата на гърба и подобрявате баланса и координацията, дори без да прекъсвате работния процес.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"