Swipe to the left

​Материята – сърцето на всеки стол

​Материята – сърцето на всеки стол
29 април 2020 г. 1322 прегледa

Топ 3 на най-често срещаните материи

  • Мрежа

Мрежестите офис столове са добър избор за дишащ комфорт, особено за пролетно-летния сезон и особено ако сме си вкъщи. Te позволяват на въздушния поток да достига до тялото и предотвратяват запарването. Този тип материал е екосъобразен и не на последно място – лесен за поддръжка. Всичко, което трябва да направите, е да минете с леко мокра кърпа и да ги оставите да изсъхнат. Обикновено столовете с облегалки от меш са леки, но и много издръжливи във времето, а вариантите за съчетаване с различни видове дизайн са много.

  • Кожа

Класика в жанра. Кожата съчетава елегантност и усещане за престиж. За мнозина това е най-доброто за лукса в офис обзавеждането. Доказано е, че кожата става по-красива с времето. Освен че е символ на висок социален статус, тя е един от най-добрите избори за хора с чувствителност към алергични реакции на кожата. Въпреки това може да се наложи да инвестирате в допълнителни грижи, за да предпазите кожен офисен стол от изсушаване и напукване. Обикновено се почиства лесно, стига да не разлеете лепкави течности по шевовете.

  • Дамаска

Дамаската е най-често срещаният материал, използван за офис столове. Той е рентабилен, издържа големи натоварвания и движение. Столовете от този материя също могат да бъдат определени като дишащи. Единственият им недостатък е, че почистването е по-трудно, но пък за сметка на това цветовеите варианти са най-разнообразни. Такива модели са и по-бюджетни.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"