Swipe to the left

ЛУМБАЛНАТА ОПОРА - елементът, без който не можем

ЛУМБАЛНАТА ОПОРА - елементът, без който не можем
30 септември 2020 г. 728 прегледa

Независимо дали работите офиса или от дома, правилната поза е от ключово значение за цялостното здравословно състояние. Особено, ако сте сред огромния процент от хора, които прекарват повече от 50% от времето в седнало положение. По време на работния ден често срещан проблем е да се навеждане напред или да се облягаме назад. Ако тези движение не следват естествената позиция на тялото, може да си навлечем сериозни хронични проблеми.

Лоша стойка - лоши новини за тялото

Влошаването на естествената стойка може да повлияе на човешкото тяло чрез появата на артрит, проблеми с гръбначния стълб и болка. Добрата новина е, че тези фактори могат да бъдат контролирани лесно с ергономичен стол, който има лумбална опора. Той ще помогне за намаляване на напрежението, натрупано в части от гръбнака и ще помогне тялото да заема естествената си поза.

Регулиране за истински комфорт

Освен наличието на разнообразни екстри, всеки добър стол трябва да разполага и с опции за регулиране. От една страна това позволява прецизно наместване спрямо работната маса, а от друга страна “пасва” на всяка височина и позиция. За оптимален резултат изберете стой който да се регулира максимални във височина и дълбочина.

Разтягане и спорт

Без съмнение един добър стол ще предпази тялото ви за години напред. Но не трябва да се забравя и движението. Разтягания за гърба и кръста, плуване и йога са лесно достъпни, но много ефективни за поддържане на мускулатурата. Добър вариант са за осигуряване им са и ергономични аксесоари, както и табуретки и топки.
Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"