Swipe to the left

​Комфорт и защита, щом сме на открито

​Комфорт и защита, щом сме на открито
16 юни 2020 г. 4418 прегледa

Лятото вече е тук, а с него и топлите и дълги вечери навън с близки и приятели. А какво по-подходящо място за срещи от ресторант или бар с градина? Но колкото и да са изкушаващи,те трябва да се случват по разумен начин, защото все още опасността от COVID-19 не е напълно преодоляна.

Ако сте собственик на за ресторант или хотел има няколко лесни стъпки, които да следвате за перфектна комбинация от комфорт и безопасност за вашите клиенти:

Градински мебели, които издържат на времето

Инвестицията вградински мебели е дългосрочна и затова трябва да подбираме внимателно материала, от който са изработени. Един от най-подходящите материали е тиковото дърво.Маси истолове, изработени от него пресъздават естествената природна красота. Той притежава здравина, якост, устойчивост на гниене, насекоми и всякакви климатични условия като външна влага и химикали, плесен и насекоми. Трудно се поддава на изкривяване. Освен това, с годините мебелите от тиково дърво стават по-красиви. Ако търсите ретро и шик излъчване - насочете се към сетове отковано желязо - класика, която никога не излиза от мода. Мебелите от такъв материал са здрави и стабилни и се съчетават перфектно с други естествени материали във вашата градина.

Предпазени от капризите на слънцето

Когато говорим за градински мебели няма как да подминемчадъра, който е задължителен елемент за всеки по-дълъг престой на открито. Универсален продукт, който предпазва от всички капризи на времето. Най-важното е материята на сенника да е плътна и да съдържа субстанции, които блокират вреднотоUV лъчение. Такива са например сатен, полиестер и всеки материал, който съдържа микрофибри. Важно е чадърът да е и здраво стъпил на земята сподходяща стойка. Един от най-добрите варианти са алуминият иметалът - здрави и издръжливи, а освен това се почистват лесно.

Безопасната среда преди всичко

Независимо какъв дизайн и модел изберете, най-важно за градината на вашия хотел или ресторант, е ограничаване на разпространението на вируси. Един от най-елегантните и бюджетни варианти, които може да изберете, са преградните панели от плексиглас. Те се поставят изключителн лесно на всяка маса и ефективно обезпечават физическата дистанция. Предимствата са, че са абсолютно прозрачни и така клиентите нямат усещането, че са изолирани.Почистват се лесно и не нарушават ефекта на завършеност и визуално внушение наинтериора.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
25 май - неработен ден
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"