Swipe to the left

Кетъринг столове и маси на цени от 23,90 лв.

By Silvia Sotirova 4 years ago 70 Views No comments

Съкратете времето, необходимо за организиране на специални събития, бюфети, сватбени тържества и други кетъринг мероприятия с нашата селекция от кетъринг столове и маси!

Предлагаме сгъваеми столове за вътрешна и външна употреба, като те са идеални за конферентни зали, социални събирания, коктейли, сватби на открито, градински партита, училища и други кетъринг събития! Най-хубавото е, тези столове се сгъват до компактни размери, могат да се стифират и закачат на стена без много усилия, което ги прави изключително практични и удобни за съхранение.

Изработени от изключително здрав метал, столовете ни са стабилни и издръжливи. А като допълнение седалката и облегалката от полиетилен ги правят много лесни за поддръжка и устойчиви на всякакви външни атмосферни условия.

Леки и практични, столовете ни за кетъринг са от съществено значение не само за добрия изглед на Вашето събитие, но и най-вече за комфорта на Вашите гости.

За организирането на едно събитие, освен от столове, ще имате нужда и от кетъринг маси.

Нашите сгъваеми маси се предлагат в разнообразие от дизайни и размери, за да паснат на всеки интериор или екстериор. Кръгли, квадратни, триъгълни или правоъгълни, те Ви дават свободата да осъществите желаната организация за Вашето събитие.

Подобно на столовете, и кетъринг масите са изработени от много здрав метал в комбинация с плотове от полиетилен, което ги прави не само добре изглеждащи дори след няколко години употреба, но и стабилни и надеждни за всяко следващо събитие, което Ви предстои. Неслучайно някои от моделите ни маси и столове се предлагат с 5 или 10-годишна гаранция.

С цени от 23,90 лв с ДДС и безплатна доставка за цялата страна при поръчки над 50 лв, разгледайте и обновете Вашите мебели за кетъринг още сега.

Шоурум столовеШоурум съпортШоурум работно времеШоурум паркингШоурум метро
Тестване на мястоПрофесионална консултацияУдобно работно времеБезплатен паркингМетростанция наблизо
Голям избор от столове,
които можете да
тествате при нас
Нашите служители ще
Ви помогнат да изберете
най-подходящите офис мебели
Пон - Пет: 09:00 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:00
Безплатен паркинг за
всички наши клиенти
Само на 200 м. от станция
"Интер Експо Център"
на бул."Цариградско шосе"